home EVENIMENT Margareta a minţit săptămânile trecute? Regele Mihai se simte mai bine

Margareta a minţit săptămânile trecute? Regele Mihai se simte mai bine

Share

Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a ameliorat, în pofida celor afirmate de mai multe săptămâni de Principesa Margareta. Este vorba despre relatările jurnaliştilor prezenţi duminică seară la locuinţa din Aubonne.

Regele arestat! Acuzaţii grave la adresa Casei Regale de România!

Jurnaliştii spun că aceasta ar fi locuinţa “particulară din Elveţia a fostului suveran al României. Aceasta citându-o pe Margareta. Există nişte contradicţii. Conform informaţiilor noastre, apartamentul din casa din Aubonne unde se află acum Regele nu e a lui Mihai I.

Ea este prima locuinţă a lui Radu Duda, unde s-a mutat împreună cu Margareta după căsătorie. Principesa moştenitoare a explicat şi de ce nu îşi doreşte ca Regele să fie filmat. De asemenea, incidentul în care a fost implicat nepotul Regelui Mihai I, prinţul Nicolae.

Margareta a ieşit la vorbitor cu presa

Informaţiile au fost furnizate când Principesa Margareta a ieşit din reşedinţa privată din Aubonne. A refuzat să acorde un interviu jurnaliştilor. A spus că nu doreşte nici ca Regele Mihai să fie filmat, aşa, în suferinţă,.

Aceasta pentru că Majestatea Sa vrea să rămână în amintirea românilor aşa cum a fost în cei 96 de ani. Adică în putere, demn. Există o contradicţie. Dacă timp de 96 de ani, adică până acum, rămăsese în putere, de ce nu mai poate fi văzut de vreo trei ani?

Mecanica aşa-zisei stări de sănătate precare care s-a mai ameliorat ar putea fi generată de evoluţiile cu prinţul Nicolae. Ştim că acesta a fost lăsat de poliţia elveţiană să plece la Londra. Ştim că o infirmieră şi o doctoriţă, peste care acesta a căzut, împins de uşa apartamentului unde este Regele, au refuzat să depună plângere. Ştim că poliţia elveţiană face o anchetă a cazului în speţă.

Margareta: Regele Mihai e sub supraveghere medicală

Regele Mihai se află încă sub supravegherea medicilor elveţieni. Trei infirmiere şi un terapeut vin la domiciliu, zilnic, pentru diverse proceduri medicale. După câteva nopţi grele, în care ar fi fost mai agitat, ar fi primit un tratament care-l ajută să doarmă. Aceasta l-ar fi întremat.

Regele Mihai ar fi fost stabilizat în urmă cu patru zile. Este conştient în cea mai mare parte a timpului, vorbeşte, recunoaşte persoane. Alteţa Sa Regală Margareta a povestit că Sirul a întrebat: ce s-a întâmplat, de ce este atât de multă lume în jurul Majestăţii Sale?

Ad absurdum

Ne putem imagina şi următorul scenariu, ce poate fi fabulatoriu. În realitate, nu s-a petrecut nimic cu starea de sănătate a Regelui Mihai I. El pur şi simplu nu ştie că, o zi înainte de ziua Sa de naştere, Casa Regală sugera că Sirul se simte mai rău. Nici că procedura a fost repetată de ziua Sa onomastică.

Aşa că, văzând multă lumea în stradă, a întrebat, nevinovat: “De ce aşa de multă lume aici?”. Logic, nu? Totuşi, întrebată de ce nu a fost primit nepotul Regelui, Principesa Margareta a spus că aceasta este dorinţa Majestăţii Sale. Şi noi trebuie să înghiţim asta pe nemestecate?

După ce Nicolae şi-a pierdut titlul de principe, a mai existat o întâlnire între acesta şi Regele Mihai. Întâlnire care nu i-ar fi făcut bine Majestăţii Sale şi după care ar fi cerut să nu se mai întâlnească cu nepotul său.

Iar noi trebuie să îl credem pe cuvânt, exclusiv, pe custodele Coroanei? Aşadar, membrii Casei Regale au considerat că, în situaţia gravă în care era Regele Mihai, această întâlnire i-ar fi putut face mai mult rău. Ok, dar mai există şi voci care afirmă cu totul altceva. Ce? Că Regele nostru este prizonier.

Citeşte şi
Florentin Pandele, soţul lu' Gabriela Firea, a vorbit despre cele trei operaţii suferite de nevastă-sa-n
Regele Mihai I de România ar avea probleme de sănătate grave, după ce starea sa
Regele Mihai se află în continuare sub supravegherea permanentă medicilor. Sirul urmează tratamentul obişnuit din
Există o cantitate uriaşă de cinism PSD, vădit în campania electorală care a trecut. Din
Avem acum orice posibilitate de a vedea la putere un Executiv corupt, un caz exemplar
~doua judecatoare de la ICCJ, suspectate de coruptie~Hidroelectrica, forta majora, a lasat Alro fara curent~noul
In calitate de director medical la Spitalul Municipal Oradea, actualul ministru a "omis" sa treaca
După 11 ani de la scandaloasa prăbuşire a FNI, procurorii Secţiei de Urmărire Penală din
~Lazaroiu! la Munca~averea nejustificabila a lui Severin~concedieri la Fisc, Vama si Garda~maghiarii agita Trianonul~Grecia in
"Crizele nu se trec cu tehnocrati, ci cu politicieni care isi pot asuma reformele. Nu-mi
Share