home EVENIMENT, POLITICA Margareta a înregistrat deja mesajul de la moartea Regelui

Margareta a înregistrat deja mesajul de la moartea Regelui

Share

Atunci când vrei să distrugi o instituţie cum este Casa Regală, o umpli de guzgani umani. Margareta şi soţul ei, Duda, sunt azi aceşti guzgani umani dizgraţioşi.

UPDATE Radu Călin Cristea, această goarnă dudistă a monarhismului postcomunistoid, a declarat că e normal să se înregistreze mesajul sinistru recitat de Magareta în studiourile Televiziunii Române şi că până acum, din anul 2008, o dată la şase luni dânsa a înregistrat deja un toptan de mesaje de acelaşi tip, pentru ca mesajul mai vechi să nu rămână obsolete. Ce ruşine…

Azi se împlinesc 68 de ani de când Majestatea Sa Regele Mihai I a fost obligat de bruta lui Stalin, Andrei Ianuarevici Vîşinski, să abdice. Au urmat foarte mulţi ani în care Regele a continuat să fie un simbol al luptei contra totalitarismului, al aspiraţiei noastre pentru o Românie normală.

Dar comuniştii şi urmaşii lor nu s-au lăsat şi au continuat să-şi discrediteze unul dintre cei mai mari adversari din România: Casa Regală. Prin toate metodele.

Cea mai perversă metodă a fost să infiltreze treptat agenţi ai sistemului securistoid în Casa Regală, care să o confişte. Punctul slab – Margareta şi apetenţa ei pentru bani şi putere.

Flux24 arată că lucrurile au început să se deterioreze încă din anii 90, când Coposu nu a fost de acord cu planul pus la cale de Principesa Margareta, de a se apropia de FSN, pentru a primi onoruri, bani, proprietăţi.

A urmat căsătoria dintre Margareta şi un actoraş de mâna a doua, Radu Duda, omul sistemului. Un individ care, când îl juca pe Cuza la Teatrul Naţional din Iaşi, tremurau pereţii instituţiei de oroare, atât de prost dădea replica.

La ora actuală, Casa Regală este complet confiscată de securiştii ăştia, iar urmaşul legitim al regalităţii, prinţul Nicolae-Mihai, este exclus de la succesiune. Margareta şi Duda l-au trimis la plimbare pe om, era periculos, nu înclina coloana.

Datele ororii mai jos:

1. Regele nu mai ia nici o hotărâre. Toate actele și mesajele sale sunt realizate de alții. Actul de excludere din Casa Regală a Principelui Nicolae nu ar fi semnat de Rege.

2. Practic, azi Radu Duda este cel care conduce Casa Regală. Adică de fapt serviciile care au infiltrat-o.

3. Principesa Margareta ar fi înregistrat deja în Televiziunea Română mesajul video ce urmează să fie prezentat la moartea Regelui Mihai, chiar dacă în prezent nu există informaţii despre apropierea unui asemenea moment, fie şi dacă acesta este vizibil slăbit. Ceea ce se ştie e că Sirul stă în Elveţia cu soţia Sa, Regina Ana, într-adevăr grav bolnavă.

Citeşte şi
Regele Mihai se întoarce-n mormânt. Guvernul PSD-ALDE continuă să sfideze tot ce au mai de
Prinţul Nicolae a revenit în România, împreună cu logodnica lui, Alina Maria Binder. El a
Sărbătorile Crăciunului sunt aproape şi la Casa Regală. Funcţionarii instituţiei sunt primiţi în faţa Bradului.
Majestate, acum ne priveşti din istorie, alături de ceilalţi înţelepţi ai neamului românesc. Te-ai născut
Un nou mesaj către români a fost transmis de prinţul Nicolae acum, în aceeaşi manieră
Cortegiul funerar care îl aduce pe Regele Mihai I al României a ajuns la Bucureşti,
Prinţul Nicolae a postat recent pe Facebook un mesaj cutremurător despre Majestatea Sa Regele Mihai
Mişcarea pentru Regat şi Coroană cere Protocolului Regal modificarea unor detalii din timpul ceremoniilor în
Un marş de comemorare a Regelui Mihai, urmat de un miting anticorupţie, va avea loc
Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi transportat de la București la
Share