Marcel Ciolacu o ţine langa cu Gabriela Firea la Primăria Capitalei

Share

După ce s-a mai adormit subiectul cu azilele groazei, Marcel Ciolacu dă un semnal-test, referitor la Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei.

Este un fel de “ia să vedem, merge sau nu merge?”. Acum, va urma un sondaj şi va fi o versiune publică, de consum electoral, şi una de consum de partid, care va da răspunsul.

Marcel Ciolacu o ţine langa cu Gabriela Firea la Primăria Capitalei

„Există o decizie în acest moment și ea nu a fost schimbată: doamna Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. Nu am luat altă decizie. Știm cu toții, și vă spun fără nici o reținere, ministrul Gabriela Firea n-are nici o vină în cazul ‘azilelor groazei’.

Știm cu toții acest adevăr. Dacă va rămâne doamna Gabriela Firea sau nu, este cu totul altă discuție, care ține în primul și în primul rând de doamna Gabriela Firea și de decizia domniei sale”, a explicat Marcel Ciolacu, conform AK24.

Premierul Ciolacu a mai precizat că PSD va decide candidații la locale, după alegerile europarlamentare, care vin primele, în anul electoral 2024.

Citeşte şi: Gabriela Firea, audiată în Dosarul 10 august

„Ca președinte de partid, prioritatea mea sunt primele alegeri. Primele alegeri sunt alegerile europarlamentare. După europarlamentare, o să hotărâm împreună cu colegii mei candidații de la alegerile locale.

Nu se va hotărî nici un candidat de președinte de consiliu județean, de primar general, de primar de reședință de județ, fiindcă ăsta este atributul Consiliului Politic Național, decât după alegerile europarlamentare, cum e și normal”, a mai spus Ciolacu.

Gabriela Firea, implicată puternic în scandalul „azilele groazei”, și-a anunțat recent revenirea în prima linie. Alături de baronul de Olt Paul Stănescu, secretar general al PSD, Firea a anunțat că „suntem pregătiți pentru a face Bucureştiul trainic din nou”.

Citeşte şi: Gabriela Firea, atac la bugetul de stat. Bani pentru tineri şi familii

Firea, care a fost forțată să demisioneze din Guvern și din funcțiile publice, în urma abuzurilor din Voluntari, a postat imagini pe Facebook, în care apare alături de Paul Stănescu și de lideri ai organizațiilor PSD din București, precum Gabriel Mutu și Adrian Streinu Cercel.

„Capitala este abandonată de falșii salvatori și toate proiectele majore sunt blocate! Nu putem lăsa orașul să se degradeze și mai tare, în timp ce actualii primari să se preocupe doar de lucruri mărunte și răfuieli politice.

Știm cine sunt vinovații pentru cum a ajuns Capitala României și cred că au văzut asta și bucureștenii. Oamenii simt pe pielea lor minciunile din campania electorală și nu mai au răbdare. Este nevoie de soluții, iar PSD București a început pregătirile pentru următorul an electoral.

Revitalizare prin jaf

Împreună cu secretarul general al PSD, Paul Stănescu, parlamentarii și liderii organizațiilor de sector din București, am analizat situația în care se află proiectele propuse de PSD, în București, și care sunt acțiunile pentru următoarea perioadă. Echipa social-democrată din București este pregătită să revitalizeze proiectele începute și blocate după alegerile din 2020.

Suntem pregătiți pentru a face Bucureştiul trainic din nou. Să-l salvăm din mâinile incompetente ale falșilor salvatori, care au câștigat alegerile prin furt și minciună”, a afirmat Firea. Nu se poate spune că îi lipseşte tupeul. Timp de patru ani, această doamnă şi-a fixat în toate instituţiile o clasă superpusă.

A jefuit efectiv capitala României, a lăsat-o în pragul falimentului, iar acum afirmă că acela care a venit după ea şi a reparat hoţiile ei face exact ce a făcut ea. Halucinant.

Share