home POLITICA Mamiţica Udrea la shopping în Pari’ cu Dna. Goe Bica GALERIE FOTO

Mamiţica Udrea la shopping în Pari’ cu Dna. Goe Bica GALERIE FOTO

Share

Mamiţica Udrea i-a promis D-nei. Goe Bica să o ducă la Paris de Valentine’s Day, ca să nu mai rămâie repetentă la dosare grele şi anul acesta. Dacă trăia acum I. L. Caragiale, cam astfel ar fi scris.

Câteva întrebări simple:

1. Dacă Dna. Goe Bica se flendura la shopping prin Paris cu Mamiţica Udrea, iar acum Mamiţica Udrea afirmă foarte sigură pe ea că nu are nici un dosar la DIICOT, trebuie să o credem pe cuvânt că nu are, iar asta nu pentru că a dus-o pe Dna. Goe Bica la shopping la Paris?

2. Cine a plătit facturile? Că, dacă a plătit Mamiţica Udrea, e mită la procurorul-şef al DIICOT, Dna. Goe Bica.

3. La TVR, Dna. Goe Bica a declarat că de Valentine’s Day, când a fost la Paris, era în concediu. Mamiţica Udrea spunea că era în trecere pe la Paris şi că se ducea la Haga, la o conferinţă. Se ducea la Haga, la o conferinţă, în delegaţie, când era în concediu? Uau!

4. E normal ca Mamiţica Udrea, politician de vârf, fostă soţie a unui om de afaceri, să se plimbe pe la Paris cu şeful DIICOT?

5. Dl. Dorin Cocoş este cercetat, ca împărţitor al mitei în Dosarul Microsoft. Putem să presupunem că ar fi posibil, dacă Mamiţica Udrea s-a plimbat la Paris cu şefa DIICOT, să existe anchete asupra lui Dorin Cocoş pe care DIICOT le palmează?

6. De ce facturile lui Bica sunt datate 20 februarie şi ale lui Mamiţica Udrea 29 septembrie (chipurile, cum spune şi Băsescu şi cum afirmă şi Udrea, când s-a înscris eroina Patriei în cursa electorală, ăia de la serviciile secrete din Franţa, care-s câştigaţi la belciuge de SIE şi n-au altceva mai bun de făcut decât s-o urmărească pe Mamiţica Udrea la shopping prin Paris, s-au dus la hotel şi au obţinut facturile)?

7. De ce nu s-a afişat Mamiţica Udrea la shopping cu Dna. Goe Bica în ţară până acum sau, dacă s-a afişat, de ce nu a fost niciodată filată şi fotografiată de SRI şi SIE?

8. Dacă este un filaj al serviciilor secrete (româneşti, chinezeşti, franceze, togoleze sau americane), de ce avem numai poze plictisitoare de ansamblu, şi nu şi de detaliu, din alcoavele celor trei demoazele. Ori măcar una cu Mamiţica Udrea la coafor, pe 15 februarie a.c., când a dat 110 euro ca să-şi ardă buclele linse cu drotul.

===

Să începem acum cu un lucru simplu, ce ţine de ABC-ul Internetului: platformele de blogging, ca Joomla, Blogger, WordPress etc., au două tipuri de conturi: cele free şi cele pe bani. Cele free sunt de forma xyzt.wordpress.com sau xyzt.blogger.com etc. Cele pe bani sunt pe adrese URL cumpărate de deţinător, care poate fi aflat de pe Internet în câteva secunde. Cele free, paradoxal, sunt imposibil de aflat.

Conturile acestea sunt cunoscute exclusiv de adminii acestor platforme şi sunt secrete. Contul joscenzura2014.wordpress.com, de pe care s-a lansat chestia cu Mamiţica Udrea, e un astfel de cont. Nimeni nu poate să afle cine a făcut operaţiunea. Singurii care ştiu sunt cei de la WordPress.com, iar aceştia n-au mamă, n-au tată.

Clipboard01

Aşa cum se vede, după ce şi-a făcut datoria, contul joscenzura2014.wordpress.com a fost închis. Până la închidere, noi am salvat pozele (nu şi textul, că reproducerea lui e content duplicat şi nu ne preocupă, însă toată postarea, text şi foto, mai poate fi admirată în toată splendoarei ei, în cache, la acest link) şi le dăm mai jos.

Această prezentare necesită JavaScript.

Alina Bica, conform lui Adelin Petrişor: În ce poze am apărut? Nu aveți prieteni, nu ieșiți în week-end? Am apărut în poziții dezolante? Am apărut trăgând pe nas?

Nu e admisibil şi nu cadrează cu calitatea de procuror-şef nici limbajul, nici ignoranţa dovedită (sau jucată) de Alina Bica, având în vedere cele întrebate de noi mai sus.

Traian Băsescu, despre fotografiile cu Elena Udrea la Paris: O operaţiune a unui serviciu românesc şi a unuia francez.

Ok, să zicem că e aşa. Dacă e aşa, e scandal general în Franţa, pentru că: se pune problema ce serviciu secret francez intervine în politica românească, filând un candidat la Preşedinţia României?

Care este interesul pe securitatea Hexagonului, dacă acel serviciu secret francez filează un politician român, care la vremea respectivă nu era candidat? Iar dacă lucrurile nu stau aşa, ce implicaţii are declaraţia protectorului blondei de la PMP?

Monica Macovei şi Elena Udrea ar fi trebuit să se confrunte joi seară la TVR. În locul său, prezidenţiabilul PMP l-a trimis pe Aurelian Pavelescu, liderul PNŢCD, potrivit stiripesurse.ro. Macovei şi-a ironizat permanent adversarul, căruia i s-a adresat cu apelativul “doamna Udrea”.

– Vezi ce bine-i şade lui – zice mam’mare – cu costumul de marinel?
– Mamiţo, nu ţi-am spus că nu se zice marinel?
– Da cum?
– Marinal…
– Ei! ziceţi voi cum ştiţi; eu zic cum am apucat. Aşa se zicea pe vremea mea, când a ieşit întâi moda asta la copii – marinel.

Share