home POLITICA Mălin Bot la Antena 3: “Felix, infractorule, plăteşte prejudiciul!”

Mălin Bot la Antena 3: “Felix, infractorule, plăteşte prejudiciul!”

Share

Jurnalistul civic Mălin Bot revine cu noi evoluţii publice excentrice caracteristice. El a intrat peste reporterul Roxana Ciucă de la Antena 3. Aceasta relata de la faţa locului termenul de astăzi al procesului lui Liviu Dragnea de la Înalta Curte, Completul de 5 judecători, şi i-a transmis un mesaj lui Dan Voiculescu.

Mălin Bot: Dacă tot fură Antena 3 de la mine, îl trolăm

“Felix, plăteşte prejudiciul, Felix! Plăteşte prejudiciul, 51 de milioane ai de plătit! Plăteşte, Felix, prejudiciul. Voiculescu, infractorule! Plăteşte prejudiciul”, a strigat Mălin Bot, făcând referire la prejudiciul din dosarul ICA, în care fondatorul Antenelor a fost condamnat definitiv şi ulterior eliberat din închisoare.

Ulterior, Mălin Bot şi-a explicat gestul: “Dacă tot fură Antena 3 de la mine de pe Youtube, îi trolăm puţin aşa. Dan Voiculescu, patronul de la A3, are de plătit un rest de prejudiciu de 51 de milioane de euro. Dan Voiculescu locuieşte la Corbeanca în trei săli polivalente. Bineînţeles că ANAF-ul nu vede aceste săli polivalente ca să-l execute, dar ANAF-ul ne execută pe noi.”

În Dosarul ICA, Dan Voiculescu are de plătit, aşa cum au stabilit judecătorii, prin sentinţă definitivă şi irevocabilă, 60 de milioane de euro. Infratorul a făcut puşcărie, este eliberat condiţionat, dar nu a plătit încă prejudiciul şi nici cheltuielile judiciare.

Citeşte şi
Defapt, Victor Ponta are pus un sechestru asigurător de o anumită valoare şi toată ziua
Emisiunea Gol după gol, realizată de Gabi Safta, a fost scoasă săptămâna trecută din grila
Premiera: Dumitru Costin si-a dat demisia ieri din fruntea BNS, fiind primul lider sindical confederal
Wall-ul jurnalistului Mălin Bot este efectiv invadat de mesaje de susţinere din partea românilor revoltaţi.
Jurnaliştii Mălin Bot şi Sabin Orcan se ceartă în public pentru chestiuni civice şi maşini.
Mălin Bot susţine, cu lacrimi în ochi, că a fost bătut la ÎCCJ de gorilele
"Fraţi rumâni, bucuraţi-vă, ziua cea mare a sosit! Începând de luni, 15 august 2011, trecem
~Fenechiu, agent de influenta in Afacerea Palas~AFACEREA RODIPET Bani la finantarea crimei organizate~Basescu: fara populism!~FMI:
~ANAF verifica off-shore-urile corporatiilor~Roland Berger face rating european~ferry intre Constanta si Pendik (Turcia)~situatia din zona
~Oda Conducatorului Iubit Felix Pisi~Geoana premiaza dispretul Effie pentru Romania~Isarescu: urmeaza restrictii pentru banci~cel mai
Share