home POLITICA, Rep. MOLDOVA Maia Sandu: Nu am discutat cu Nuland despre Unire

Maia Sandu: Nu am discutat cu Nuland despre Unire

Share

Maia Sandu, candidata PAS la preşedinţia Republicii Moldova, spune că nu a discutat cu Victoria Nuland. Ea afirmă şi că nu a vorbit cu aceasta despre Unire.

Candidatul PAS a dezmințit informațiile potrivit cărora ar fi avut o întrevedere cu Victoria Nuland. Ştirea era că Maia Sandu ar fi discutat pe tema unirii dintre Republica Moldova și România.

Este a doua operaţiune sub steag fals de încercare de a o discredita pe Maia Sandu. Precedenta a avut loc înainte de turul I al alegerilor.

Robert Turcescu, lider PMP, a vândut aparatura Unde TV televiziunii Unirea, deţinute de Platforma Unionistă Acţiunea 2012

Înainte de turul I al alegerilor, nişte apropiaţi ai preşedintelui Băsescu, Platforma Unionistă Acţiunea 2012, au protestat în Piaţa Universităţii. Ei au cerut inexplicabil politicienilor români să forţeze unirea exact pe barometrul electoral moldovean.

Maia Sandu acuză o greşeală făcută de Traian Băsescu

Sandu a declarat că informațiile au fost generate de o greșeală făcută de fostul președinte al României. Traian Băsescu ulterior a revenit.

Un fals se referă la o presupusă întâlnire între mine și Victoria Nuland despre unirea cu România. Vă spun cu toată responsabilitatea că nu m-am întâlnit niciodată cu Victoria Nuland.

Cu o oră înainte de conferința de presă a domnului Dodon, președintele Băsescu a lansat în spațiul public un film, în care dezminte această informație, corectează această informație.

, a afirmat Sandu.

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Traian Băsescu a declarat joi seară, la Rareş Bogdan, că Maia Sandu a avut discuții despre unire. Aceste discuţii ar fi avut loc la Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii.

Maia Sandu: Nu comentez intenţiile dlui. Băsescu în Republica Moldova

Nu pot să comentez despre planurile domnului Băsescu în viața politică din Republica Moldova.

, a declarat Maia Sandu.

Candidatul PAS a explicat că Băsescu “Este cetățean și îl felicităm pentru acest lucru. Cred că a meritat (…)”, adăugând:

Domnul Băsescu a avut un rol în promovarea parcursului european al Republicii Moldova și o să ne bucure, o să apreciem dacă va continua să fie un avocat al Republicii Moldova în procesul de integrare europeană.

Citeşte şi
Fostul preşedinte Traian Băsescu a cerut duminică, la Chişinău, parlamentelor României şi Republicii Moldova să
Deputatul PNL Cătălin Predoiu afirmă că în 1991 s-ar fi putut reface unirea cu Republica
Preşedintele R. Moldova, Igor Dodon, le-a transmis un nou mesaj celor ce sunt pentru unirea
Igor Dodon a atacat statalitatea României, în timpul unei conferinţe comune de presă cu Vladimir
Igor Dodon a fost învestit preşedinte al Republicii Moldova. În aceeaşi zi, vicepremierului rus Dmitri
Republica Moldova şi Federaţia Rusă au încheiat la Moscova un protocol de colaborare economică. Documentul
Semnificaţia manifestaţiilor pro-unire cu Basarabia din aceste zile, care au avut loc în Bucureşti, este
Adevărul: Unirea economică a Republicii Moldova cu România: ce ar avea de câştigat cele două ţări
Steag tricolor din Chişinău, la Bucureşti Peste 100 de basarabeni au cusut timp de trei
Studiul conţine o serie întreagă de termeni neexplicitaţi. Pe lângă că sunt neexplicitaţi sau insuficient
Share