home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Mădălin Hodor: Mirel Curea e persoană de sprijin “Doi şi-un sfert”

Mădălin Hodor: Mirel Curea e persoană de sprijin “Doi şi-un sfert”

Share

Mădălin Hodor, cercetător CNSAS, susține că jurnalistul Mirel Curea, prim-redactor șef adjunct al „Evenimentului zilei” este foarte probabil să fi fost ”persoană de sprijin”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Ori, dacă nu “persoană de sprijin”, atunci ”rezident” al serviciului secret al Ministerului de Interne de după 1990, celebra UM 0215 (Doi ș’un sfert, care în timp şi-a schimbat numele în DIPI sau DGIPI).

Totul a pornit de la o postare pe Facebook a jurnalistului Mirel Curea, în care acesta povestea cum i-a dat recomandări unui coleg de la ”Evenimentul zilei”, Doru Dendiu, care dorea să se angajeze la UM 0215.

În replică, cercetătorul CNSAS Mădălin Hodor, cel care a deconspirat faptul că Ion Cristoiu apărea în documentele Securității cu numele conspirativ ”Coroiu”, a interpretat postarea lui Mirel Curea drept un autodenunț.

Din acest motiv, Hodor a fost dat în judecată de Cristoiu, care a pierdut procesul în primă instanță.  ”Citesc că băiatul ăla de la EvZ, Curea, s-a supărat pe nu-știu-ce fost coleg și a scris despre el că ar fi fost recrutat de 0215. Cică el i-a dat recomandări.

Nu stiu cum mai funcționează UM-urile prin presa noastră, dar cumva asta înseamnă că nenea Curea ăsta tocmai a spus cu subiect și predicat că 0215 recruta direct din redacția EvZ.

Iar el dădea «referințe», ceea ce pe vremea Securității, unde a lucrat generalul Dan Gheorghe (șeful 0215 și unchișorul mult mai celebrului Coldea) însemna că stimabilul Curea era cel puțin «persoană de sprijin». Sau rezident. Adică pe condicuța 0215. Și el.

Dacă lipesc asta de războiul pe care mi l-au declarat de când cu listele alea (listele pe care apare Ion Cristoiu- n.red.), cred că e destul de clar cine de ce parte este.

De asemenea, e ușor de înțeles ce a fost în căpușorul idioților ăștia utili când s-au trezit cu maestrul lor în chiloți în piața publică. Cred că s-au scapat în izmene că le-a zburat acoperișul. Ceea ce așa a fost. Și este.

Eu unul eram sigur că ăștia de la EVZ au fost, sunt și vor fi cu băieții. Te uiți la cât e IQ-ul. #Agentii000”, a scris Mădălin Hodor, pe Facebook.

Citeşte şi
Maria Grapini îl jigneşte pe jurnalistul Mircea Marian

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a postat un comentariu jignitor şi degradant la adresa jurnalistului Mircea Read more

Şedinţă de sumar ca pe vremuri pentru “Bulinari”

Jurnaliştii care au lucrat la EVZ cu 19 ani în urmă au avut parte de Read more

Bulina Rosie. Adica Evenimentul zilei. 19 ani dupa

Schimband vreo 15 redactii, nicaieri nu m-am mai simtit la fel de bine, in nici Read more

Ultimele cinci sau şapte aberaţii ale lui Ion Cristoiu

Principala dificultate azi, cu Ion Cristoiu, este să descâlceşti adevărul de minciună şi să tragi Read more

Denise Rifai şi-a dat demisia de la Realitatea Plus

Denise Rifai, realizatorul emisiuni "Legile Puterii", din prime time, a anunţat, în cursul acestei zile, Read more

Liviu Avram: „Dacă nu belim noi această Curte Constituţională, ne va beli ea pe noi”

Jurnalistul Liviu Avram scoate în evidenţă un pasaj foarte periculos pentru democraţia românească din motivarea Read more

Traian Berbeceanu continuă războiul cu Victor Ciutacu

Traian Berbeceanu a distribuit pe pagina sa de Facebook o postare a lui Doru Braia, Read more

Carmen Avram neagă că a luat bani de la Dan Voiculescu VIDEO

Eurodeputata PSD Carmen Avram, fostă jurnalistă a Antenei 3, întrebată de către revoluționarul Marian Moroșanu, Read more

Radu Banciu, revoltător: Bucureştiul merită să fie un mic Wuhan

Jurnalistul Radu Banciu susține că Bucureștiul merită să fie ”un pic Wuhan”, zona din China Read more

Oreste preia “Jocuri de putere”, emisiunea lui Rareş Bogdan

Oreste Teodorescu se alătură echipei televiziunii Realitatea Plus. El va fi, începând de duminică, 1 Read more

Share