home CORUPTIE, POLITICA Liviu Pop neagă că a împărţit şpaga cu Sorina Pintea

Liviu Pop neagă că a împărţit şpaga cu Sorina Pintea

Share

Senatorul PSD Liviu Pop a publicat o postare pe Facebook, în care neagă acuzaţiile lui Ionuţ Pintea, fiul Sorinei Pintea. El recunoaşte totuşi că l-a sunat pe Ionuţ Pintea.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„NU am avut şi NU am nici o legătură cu situaţia nefericită în care se afla colega mea, Sorina Pintea. Azi dimineaţă l-am sunat pe fiul acesteia, Ionuţ Pintea, pentru a mă asigura că e în regulă, uman vorbind. Îmi pare rău că apelul meu a fost interpretat şi am fost târât în acest scandal, dar totodată pot înţelege zbuciumul sufletesc şi disperarea prin care trece acest tânăr.

Sper că lucrurile să se lămurească în cel mai scurt timp, pentru că şi eu, la rândul meu, am o familie care nu vreau sub nicio formă să fie victima colaterală a acestei neînţelegeri”, a scris Pop, pe Facebook.

Fiul fostului ministru al Sănătăţii, Ionuţ Pintea, anunţă că o parte dintre banii care urmau să ajungă la mama sa că spaga au fost încasaţi de senatorul PSD Liviu Marian Pop.

”Dimineaţă am fost sunat de senatorul PSD Liviu Marian Pop şi m-a rugat să mă întâlnesc urgent cu cineva. M-am înregistrat înainte să mă întâlnesc, deoarece nu ştiam cu cine urma să mă întâlnesc (…). Am ajuns la Pizzeria M, în Baia Mare, unde după vreo 15 minute a venit la mine un domn mic de înălţime cu părul grizonant, mi-a zis că urmează să se întâlnească cu Marius, fiul primarului din Ulmeni.

După alte 15 minute a venit la mine şi mi-a zis că are nişte informaţii care o pot ajuta pe mama. Zice: ‘Stii, că de fapt eu n-am mai spus despre ceilalţi bani’. ‘Stati un pic, cum adică ceilalţi bani?’.

Mi-a zis că a fost vorba de patru plăti, patru transe de bani, pe care el i-a făcut către Liviu Marian Pop. Odată 40.000 de euro anul trecut şi odată câte 5000 de euro, tot către Liviu Marian Pop, bani care am înţeles că urmau să ajungă la mama mea (…) Am rămas şocat când mi-a spus că el este Mihai Costea, denunţătorul”, a declarat Ionuţ Pintea într-o înregistrare postată pe Facebook.

Ionuţ Pintea a relatat apoi ce i-a spus denunţătorul: ”Îmi cer scuze pentru ce s-a întâmplat, dar n-am avut ce să fac pentru că mie mi-au făcut flagrant la Bucureşti. Eu am fost firma subcontractoare şi proprietarul firmei din Bucureşti mi-a făcut flagrant în momentul în care eu luăm bani. Şi l-am întrebat de ce lua banii ăia?

Şi mi-a spus că: Păi, trebuia să îi dau mai departe. Nu mi-a spus cui. Dar după flagrant am fost cablat, am fost urmărit, am fost interceptat şi n-am putut să anunţ pe nimeni în legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat şi să previn pe cineva. Şi în momentul ăla m-am speriat puţin, deoarece o întâlnire cu denunţătorul în a doua zi după flagrant clar nu este benefică pentru nimeni şi poate avea urmări destul de grave.

Aşa că am ales să plec de-acolo. Şi asta este mărturia mea pe care o dau acum. Cred în Justiţie că lucrurile se vor reglementa, pentru că mama mea a muncit mult prea mult, este bolnavă şi nu merită nimic din toate astea”, a mai declarat Ionuţ Pintea.

Sute de comentarii pe pagina de Facebook a senatorului PSD de Maramureş Liviu Pop, după ce acesta a publicat un mesaj, în care neagă vehement acuzaţiile fiului Sorinei Pintea. Ionuţ Pintea spune că o parte din banii destinaţi mamei sale ca mită au ajuns la Liviu Pop.

Senatorul PSD a şters peste trei sferturi dintre comentarii, deranjat de mesajele care îi urau să ajungă cât mai repede la puşcărie. La vreo câteva, a ales să răspundă.

„Marian Pop, tu nu ştiai că Pintea ia mită de la oricine se angajă la spital? Toată lumea ştia 5.000 euro, asistenta 2.000 infirmieră şi 1.000 brancardierul”, i-a spus un locuitor din Baia Mare lui Pop. „Habar nu am de asemenea lucruri!”, a replicat senatorul PSD.

 

Senatorul PSD Liviu Marian Pop a publicat o postare pe Facebook in care neaga acuzatiile lui Ionut Pintea, fiul Sorinei Pintea. El recunoaste totusi ca l-a sunat pe Ionut Pintea.

„NU am avut si NU am nici o legatura cu situatia nefericita in care se afla colega mea, Sorina Pintea. Azi dimineata l-am sunat pe fiul acesteia, Ionut Pintea, pentru a ma asigura ca e in regula, uman vorbind. Imi pare rau ca apelul meu a fost interpretat si am fost tarat in acest scandal, dar totodata pot intelege zbuciumul sufletesc si disperarea prin care trece acest tanar. Sper ca lucrurile sa se lamureasca in cel mai scurt timp, pentru ca si eu, la randul meu, am o familie care nu vreau sub nicio forma sa fie victima colaterala a acestei neintelegeri”, a scris Pop pe Facebook.

Fiul fostului ministru al Sanatatii, Ionut Pintea, anunta ca o parte din banii care urmau sa ajunga la mama sa ca spaga au fost incasati de senatorul PSD Liviu Marian Pop.

”Dimineata am fost sunat de senatorul PSD Liviu Marian Pop si m-a rugat sa ma intalnesc urgent cu cineva. M-am inregistrat inainte sa ma intalnesc, deoarece nu stiam cu cine urma sa ma intalnesc (…). Am ajuns la Pizzeria M, in Baia Mare, unde dupa vreo 15 minute a venit la mine un domn mic de inaltime cu parul grizonant, mi-a zis ca urmeaza sa se intalneasca cu Marius, fiul primarului din Ulmeni. Dupa alte 15 minute a venit la mine si mi-a zis ca are niste informatii care o pot ajuta pe mama. Zice: ‘Stii, ca de fapt eu n-am mai spus despre ceilalti bani’. ‘Stati un pic, cum adica ceilalti bani?’. Mi-a zis ca a fost vorba de patru plati, patru transe de bani, pe care el i-a facut catre Liviu Marian Pop. Odata 40.000 de euro anul trecut si odata cate 5000 de euro, tot catre Liviu Marian Pop, bani care am inteles ca urmau sa ajunga la mama mea (…) Am ramas socat cand mi-a spus ca el este Mihai Costea, denuntatorul”, a declarat Ionut Pintea intr-o inregistrare postata pe Facebook.

Ionut Pintea a relatat apoi ce i-a spus denuntatorul: ”Imi cer scuze pentru ce s-a intamplat, dar n-am avut ce sa fac pentru ca mie mi-au facut flagrant la Bucuresti. Eu am fost firma subcontractoare si proprietarul firmei din Bucuresti mi-a facut flagrant in momentul in care eu luam bani. Si l-am intrebat de ce lua banii aia? Si mi-a spus ca: Pai, trebuia sa ii dau mai departe. Nu mi-a spus cui. Dar dupa flagrant am fost cablat, am fost urmarit, am fost interceptat si n-am putut sa anunt pe nimeni in legatura cu ceea ce mi s-a intamplat si sa previn pe cineva. Si in momentul ala m-am speriat putin, deoarece o intalnire cu denuntatorul in a doua zi dupa flagrant clar nu este benefica pentru nimeni si poate avea urmari destul de grave. Asa ca am ales sa plec de-acolo. Si asta este marturia mea pe care o dau acum. Cred in Justitie ca lucrurile se vor reglementa, pentru ca mama mea a muncit mult prea mult, este bolnava si nu merita nimic din toate astea”, a mai declarat Ionut Pintea.

Citeşte şi
Liviu Avram: „Dacă nu belim noi această Curte Constituţională, ne va beli ea pe noi”

Jurnalistul Liviu Avram scoate în evidenţă un pasaj foarte periculos pentru democraţia românească din motivarea Read more

Tăriceanu, despre el: Parlamentarii nu pot fi acuzaţi ca un funcţionar!

Fostul preşedinte al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, s-a prezentat la Parchetul General, pentru a fi audiat Read more

Se confirmă. Numeroşi lideri PSD aşteaptă procurorii!

Social-democraţii au răbufnit în interiorul partidului, după ce Marcel Ciolacu a luat distanţă de liderii Read more

Firea, despre Pintea: „Le-am spus colegilor să fie foarte atenţi când primesc mici atenţii”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se arată surprinsă de arestarea fostului ministru al Sănătăţii, Read more

Horia Tişeanu, primarul Câmpinei, crede că Institutul “Matei Balş” este “institutul din Balş”

Primarul din Campina, Horia Tişeanu, tine să îi anunţe pe localnici că a votbit cu Read more

Codrin Ştefănescu va turna tot, şi lăcusta pesedistă din curtea Kiseleff 10

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial, este convins că fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, Read more

Olguţa Vasilescu: „Haştagiştilor, gata cu principiile care vă scoteau în stradă?”

Lia Olguta Vasilescu are un nou mesaj agresiv la adresa sutelor de mii de romani Read more

Protest anti-DNA, Piaţa Victoriei. „Beuran si Arafat, Sanatatea a salvat!”

Câteva zeci de pensionari au protestat în Piaţa Victoriei, faţă de dosarul deschis de DNA, Read more

Ionel Arsene, reales la PSD Neamţ. “Să nu mai băgăm oamenii la puşcărie!”

Baronul Ionel Arsene, poreclit „Sosetuţă”,  a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al PSD Neamţ, Read more

CCR, odios! Tocmai a anulat probele din dosarul lui Valeriu Zgonea!

CCR a admis cu majoritate de voturi o excepţie de neconstituţionalitate şi a constatat că Read more

Share