home CORUPTIE, POLITICA Liviu Pleşoianu îi cere lui Robert Negoiţă să strige MUIE PSD la Piaţa Victoriei

Liviu Pleşoianu îi cere lui Robert Negoiţă să strige MUIE PSD la Piaţa Victoriei

Share

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu i-a transmis pe Facebook primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte al partidului, să strige „M..PSD!” şi „PSD – CIUMA ROŞIE!” dacă simte nevoia să protesteze în Piaţa Victoriei, dar să nu uite că şi cetăţenii care nu protestează sunt tot români.

Robert Negoiţă trece de partea lui Firea şi mângâie pe cap #Rezist

Liviu Pleşoianu: Mergeţi la Piaţa Victoriei dacă aşa simţiţi, în regulă

„Mergeţi, domnule Negoiţă, în Piaţa Victoriei dacă aşa simţiţi, e în regulă. Şi nu uitaţi să strigaţi şi <PSD – CIU.A ROŞIE!>, chiar dacă e slogan nazist. Strigaţi împotriva <ticăloşilor> şi ziceţi chiar aşa – ia uite ce idee nemaipomenită: <M..PSD!>. Merge, mai ales că-mi ziceţi în epistolă că dvs. NU sunteţi <primar PSD>…”, a scris pe Facebook deputatul PSD Liviu Pleşoianu.

Liviu Pleşoianu: Şi cine nu protestează e român

Acesta i-a mai transmis lui Robert Negoiţă, primar al Sectorul 3 şi vicepreşedinte PSD, să nu uite că şi cetăţenii care nu protestează sunt tot români.

„Când îmi transmiteţi că <cetăţenii care protestează în Piaţa Victoriei sunt români>, să nu uitaţi să îmi transmiteţi în acelaşi timp şi că cetăţenii care NU protestează în Piaţa Victoriei sunt tot români. Cu alte cuvinte, în viitoarele dumneavoastră discursuri, aştept cu maxim interes să vă aud vorbind şi despre cei care au cu totul alte opinii faţă de cei care protestează în Piaţa Victoriei.

Pentru că, deşi poate vi se va părea surprinzător, şi cei care NU protestează sunt tot români. Ba chiar – dacă mă înşel, vă rog să mă corectaţi! – printre cei care NU protestează în Piaţa Victoriei sunt mult mai mulţi dintre cei care v-au votat pe dvs. primar decât se regăsesc printre cei care protestează în Piaţa Victoriei…”, a menţionat Pleşoianu.

Liviu Pleşoianu: N-am fost în utlimele luni pe aceeaşi planetă?

Deputatul PSD a adăugat că în politică nu ai voie să nu-i aperi pe cei care te-au ales într-o funcţie.

„Da, domnule Negoiţă, trebuie să îi reprezentăm pe toţi românii. Dar asta nu înseamnă că nu venim, în politică şi la alegeri (oricare ar fi ele), cu un program, cu o viziune, cu un set de propuneri. Sigur că trebuie să urmăreşti binele tuturor, dar eşti votat de cine eşti votat tocmai pentru că alegătorii tăi aderă la ceea ce propui, se simt aproape de ceea ce spui, au un set de valori comun.

Te aleg pe tine şi nu pe altul pentru că ei chiar cred în ce spui. Şi atunci NU AI VOIE, măcar din elementar bun-simţ, să nu îi reprezinţi ŞI pe cei care te-au ales, mai ales atunci când ceilalţi le adresează cuvinte grele!…Am o curiozitate, stimate domn: dumneavoastră chiar nu cunoaşteţi principalele două… sloganuri ale celor pe care observ că îi discriminaţi pozitiv în relaţie cu cei care v-au ales?

Să nu ştiţi oare dumneavoastră, domnule Negoiţă, că cei din Piaţa Victoriei strigă cel mai des: „MU.E PSD” şi „PSD – CIU.A ROŞIE”!? Nu ştiaţi asta? N-am fost în ultimele luni, simultan, pe aceeaşi planetă, domnule primar PSD de la Sectorul 3?”, a scris Liviu Pleşoianu.

Share