home POLITICA Liviu Pleşoianu: „Popor român, toarnă-ţi o carafă de apă peste cap”

Liviu Pleşoianu: „Popor român, toarnă-ţi o carafă de apă peste cap”

Share

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu are un val de postari isterice dupa ce Departamentul de Stat al SUA a decis sa-i interzica lui Liviu Dragnea sa mai puna picioarul in Statele Unite. „Colonie de mana a 14-a, asta suntem!”, scrie Pleşoianu pe Facebook.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Colonie de mana a 14-a, asta suntem! ‘Dragnea si copiii lui sunt interzisi pe teritoriul american.’ Dar cu puscasul marin care l-a ucis pe Teo Peter ce-ati facut, „imaculatilor”!?? Dar cu americanii carora le-au fost livrate romance MINORE in 2012, ce-ati facut, prea-neprihanitilor!??

Mi-e scarba! Nu atat de tupeul lor, cat de halul in care am ajuns noi ca popor… Cand s-a intamplat tragedia cu Teo Peter, in 2004, toata Romania a vuit. In 2019, dupa doar 15 ani, e aproape INTERZIS sa critici in vreun fel ceva – ORICE! – in legatura cu americanii. Imaginati-va cum va fi peste inca 15 ani…”, a scris Liviu Pleşoianu la scurt timp dupa mesajul Departamentului de Stat.

Apoi, dupa cateva ore, deputatul PSD a revenit cu un nou mesaj isteric.

„Popor roman, daca nu ai murit complet pe dinauntru, daca mai exista in tine macar o farama de DEMNITATE NATIONALA, trezeste-te, toarna-ti o carafa de apa rece peste cap si realizeaza, macar in ceasul al 12-lea, ca tara ta NU ITI MAI APARTINE! Esti SCLAV in propria ta tara! …Deci nu e suficient ca ostenii tai trebuie sa MOARA pentru razboaiele si interesele lor, nu e suficient ca trebuie sa le dai, GRATIS, toate resursele tale, acum pretind si sa arunci la gunoi Constitutia, unde scrie ca esti stat suveran, ca Parlamentul e forul tau reprezentativ suprem! Da-l dracului de Parlament, da-l dracului de Guvern! Iti zic ei direct ce Legi sa faci si ce Ordonante sa dai! …Accepti asta, popor roman!??”, a mai scris Pleşoianu.

Si nu s-a oprit aici. Iata si cel mai recent mesaj al deputatului PSD.

„Popor roman, dormi linistit, partenerii tai vegheaza pentru tine… Dormi linistit, sub scutul protector, sub legea lor, sub talpa lor… Iar cand te vei trezi, de te vei mai trezi, vei intelege ca intre timp a fost sa nu mai fii… Caci de ESENTA ta te-au aparat, in planul lor, din tine ramanand doar un decor…

Dormi linistit, popor roman… Dar nu te mira cand ochii vei deschide si cand adevarul vei afla… Nu te mira, nu te-ntreba cum din FOCUL tau sublim a mai ramas doar… fum”, sustine Pleşoianu.

Citeşte şi
Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat ca a decis sa nu mai calce niciodata in
Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca le-a transmis o scrisoare oficialilor europeni, in care dezvaluie
Deputatul PSD Liviu Plesoianu isi ameninta simpatizantii ca nu o sa mai vorbeasca daca nu
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu sugereaza ca este la fel de consecvent in politica precum Corneliu
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu nu are susţinerea necesară pentru a intra în alegerile pentru funcţia
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu reactioneaza furios dupa ce a vazut fotografiile cu Viorica Dancila zambind
O modificare legislativă inițiată de Liviu Pleșoianu (PSD) poate duce la închiderea asociațiilor și fundațiilor
Deputatul PSD Liviu Plesoianu a distribuit pe Facebook declaraţiile clarvăzătoarei Mariana Cojocaru, care susţine că
Deputatul PSD Liviu Plesoianu a depus la Senat un proiect, prin care o asociaţie va
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu cere expulzarea din România a ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Excelenţa
Share