home POLITICA Liviu Dragnea a pus lăbuţa pe vila lui Sergiu Cunescu din Buşteni

Liviu Dragnea a pus lăbuţa pe vila lui Sergiu Cunescu din Buşteni

Share

La scurt timp după ce au fost călcaţi de haidamacii dragnişti de la Antifraudă, cei de la HotNews au publicat o anchetă. E despre Liviu Dragnea. Lucrează la ea cel puţin din februarie.

HotNews a fost călcată de inspectorii de la Direcţia Antifraudă

Undeva, pe un vârf de munte, se înalţă pe trei nivele o vilă cu 11 camere, teresă şi balcoane, de pe care se poate vedea excelent pârtia de schi din Buşteni.

, explică HotNews.

Este o casă de vacanţă deţinută de o firmă care are ca acţionari oameni din anturajul lui Liviu Dragnea. Punctul de unire este Tel Drum şi S&P Investment Management SRL. Aceasta e o societate deţinută până recent în proporţie de 90% de Valentin Ştefan Dragnea, fiul liderului PSD.

Liviu Dragnea şi-a zburătăcit rapid fiul din acţionariat

Ciudat este modul de şmecheraş de teleorman care a făcut Politehnica folosit de Dragnea. După ce HotNews a început investigaţiile cu afacerile fiului, toate părţile sociale din firmă au fost transferate. Cum se numeşte oare personajul ce deţine acum părţile?

Liviu Ilie Dragne (fără “a” la sfârşit). Intenţia este clară. Dacă se va vorbi despre fiul său, Dragnea se va ascunde după deget şi va spune că e o coincidenţă de nume. Jenant. “Dragne are profilul unui interpus al familiei Dragnea, omniprezent în societăţile la care Dragnea Jr. deţine acţiuni”, explică şi HotNews.

Legătura cu tradiţia social-democrată interbelică pervertită de PSD azi

Vila din Buşteni a aparţinut în trecut lui Constantin Cunescu şi Sergiu Cunescu. Acesta a fost ultimul preşedinte al Partidului Social Democrat Român între anii 1990 şi 2000. A murit în 2005. Cunescu s-a retras în 2000 din fruntea PSDR, lăsându-l în loc pe Alexandru Athanasiu.

Acesta efectiv a scos la mezat PSDR. S-a lăsat absorbit cu partidul de PDSR. Aşa a apărut PSD actual. Athanasiu a devenit vicepreşedinte, iar PSD a moştenit pedigriul PSDR.

Liviu Dragnea a fost pe şantierul renovării vilei, vezi doamne, aparţinând lui Dragne

HotNews.ro a aflat pe durata documentării că Liviu Dragnea ar fi fost văzut pe şantier de mai multe ori. În vizită. Liderul PSD nu a răspuns întrebărilor transmise de HotNews.ro pe mobil şi WhatsApp.

Singura legătură oficială a familiei Dragnea cu fosta vilă a lui Sergiu Cunescu ar putea fi fiul lui Dragnea. În declaraţia de avere a lui Liviu Dragnea nu apare nici un imobil în Buşteni. În declaraţia de avere din 2013, figurează un teren intravilan în Buşten.

Unul deţinut de fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Dragnea. Faptul că Liviu Dragnea probabil a fost deranjat aşa de tare de investigaţia HotNews arată că probabil vila aceasta reprezintă mult mai mult.

Citeşte şi
Elena Udrea își dă arama pe față, sub presiunea spaimei de puşcărie: are o gândire
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că este bucuros că a fost votat în Camera
Andrei Caramitru, băiatul cel mare al actorului Ion Caramitru, de curând membru USR, a comentat
Mitralieră Rădulescu, deputat PSD, are un mesaj aparent împăciuitor, în care cheamă la dialog și
Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, i-a dat un ultimatum politic lui Liviu Dragnea, sâmbătă, la
Liviu Dragnea nu a avut parte de o experiență plăcută la Congresul PES de la
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu știa că în ședința de Guvern va
Fostul ministru social-democrat al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, a lansat un atac dur la adresa celor
Ştim ceva mai mult acum despre implicarea lui Liviu Dragnea şi a lui Carmen Dan
Dacian Cioloş a declarat că matematica lui Dragnea a crescut salariile, dar acestea nu au
Share