home CORUPTIE, POLITICA Liviu Dragnea, pus în dificultate de presă pe tema relaţiei cu Petre Pitiş

Liviu Dragnea, pus în dificultate de presă pe tema relaţiei cu Petre Pitiş

Share

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a refuzat să răspundă la întrebarea pusă în mod repetat de ziariști în legătură cu imaginile și documentele prezentate de Rise Project.

În acestea, apărea la partide de vânătoare alături de șefii Tel Drum, Petre Pitiș și Marian Fișcuci. Dragnea a spus că a fost la vânătoare alături de mii de participanți.

Valiza care face ravagii în Gruparea lui Liviu Dragnea

RISE Project a continuă dezvăluirile din ”valiza cu documente Tel Drum” cu un episod despre partidele de vântătoare în pădurile din Teleorman.

Jurnaliștii susțin că ,din registrele Asociației de Vânătoare și Pescuit Sportiv (AVPS) Turris Turnu Măgurele, fondată de Liviu Dragnea la sfârșitul anilor ‘90, apoi predată lui Petre Pitiș, directorul Tel Drum, rezultă că directorii companiei au participat la mai multe partide de vânătoare cu lideri PSD, de la care au primit contracte de lucrări publice.

Dialogul dintre ziariști și Liviu Dragnea:

Întrebare: Spuneați că nu v-ați văzut cu Petre Pitiș de 10-15 ani, cum comentați dezvăluirile Rise Project?
Liviu Dragnea: Cred că am fost la sute de vânători, și erau zeci de acționari la diverse companii, nu pot să-mi amintesc de toți. Nu înțeleg, îți pare rău după Kovesi, așa rău au ajuns să pună întrebări prin reporteri? Nu știu despre ce fotografii vorbiți, nu știu la care moment vă referiți. Habar nu am.

Întrebarea mea e simplă pentru dvs: a merge la vânătoare e o infracțiune? Sunt oameni chemați la DNA întrebați de vânători, ar trebui chemați și mistreții, iepurii, fazanii.

Întrebare: Înțelegem că întrebările puse de DNA au fost legate de vânători.
Liviu Dragnea: E o prostie. Nu am participat la partide de vânători la care lideri politici discutau cu acționari despre contracte cu dedicație.

Întrebare: Recunoașteți că ați fost la vânătoare cu Petre Pitiș în 2013, despre care spuneați că nu l-ați văzut de 10-15 ani?
Liviu Dragnea: Am o singură întrebare: cum au ajuns la Rise Project materiale de la DNA?

Share