home CORUPTIE, POLITICA Liviu Dragnea, cercetat în SUA pentru inaugurarea lui Trump

Liviu Dragnea, cercetat în SUA pentru inaugurarea lui Trump

Share

Liviu Dragnea este băgat până peste cap în afacerea plăţilor efectuate de cei care au dorit să îşi pună pe frontispiciu un ştaif, conform căruia au plătit pentru a fi prezenţi la inaugurarea preşedintelui SUA şi a da mâna cu acesta.

Potrivit jurnaliștilor americani de la talkingpointsmemo.com, inaugurarea președinției americane este un bun pretext de a plăti pentru a intra în grațiile noului șef de la Casa Albă.

Liviu Dragnea vede cum se complică şi mai mult afacerea Circinus

Liviu Dragnea apare printre cei care ar fi purtat negocieri secrete cu o companie cu afaceri în domeniul securității și apărării pentru a avea acces la eveniment.

Compania Circinus îi aparține lui Eliot Broidy, omul care s-a ocupat de strângerea de fonduri la inaugurarea mandatului lui Trump și care a reușit să adune o sumă record de 107 milioane de dolari, mai mult decât dublu față de precedentul lider de la Washington, Barack Obama, care a strâns 53 de milioane de dolari.

Pe Liviu Dragnea îl doare fix-n Eliot Broidy

Jurnaliștii de la talkingpointsmemo.com scriu că activitatea lui Eliot Broidy este investigată în prezent de procurorii americani fiind considerată trafic de influență.

Mai mult, publicația afirmă că afacerile politice puse la cale de Broidy ar face legătură între numeroasele scandaluri ale administrației Trump, prin care și cele privind complicitatea cu Rusia din campania electorală.

„Deputatul în Parlamentul României Liviu Dragnea a postat o fotografie pe Facebook cu o zi înainte de inaugurare, la o cină cu președintele Trump.

Dragnea, care a fost cercetat pentru acuzații de corupție în România, a venit la invitația lui Broidy, în timp ce Circinus a fost în negocieri cu Guvernul României”, arată jurnaliștii americani.

Citeşte şi
Liderul PSD Liviu Dragnea şi Carmen Dan, miinsitrul de interne, sunt implicaţi direct în represiunea
Două politicience de succes fac ravagii în era Dragnea - Vâlcov.  Cele două seamănă, ca
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a plecat din țară încă de pe data de 2 ianuarie
Klaus Iohannis este favorit în cursa pentru Cotroceni, fiind creditat cu 34,9% din intențiile de
Dragnea este asistat în demersul de a da în judecată Comisia Europeană la Tribunalul Uniunii
Ministrul de Interne, Carmen Dan, și președintele PSD, Liviu Dragnea, s-au contrat dur săptămâna trecută
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cunoscut scenariul represiunii de pe 10 august 2018, de la
Baronii PSD îl bănuiesc pe Liviu Dragnea că a renunţat la ordonanţa de amnistie şi
În cazul în care va fi citat la DNA, liderul PSD, Liviu Dragnea, nu se
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile vicepreşedintelui Camerei Florin Iordache pentru toată luna
Share