home POLITICA Liviu Dragnea i-a rugat pe Kovesi şi Coldea să îl ajute cu dosarul

Liviu Dragnea i-a rugat pe Kovesi şi Coldea să îl ajute cu dosarul

Share

Fostul lider PSD Victor Ponta îşi continuă atacurile la adresa actualului lider PSD, Liviu Dragnea. EL susţine că Dragnea “se ruga de Kovesi şi Coldea să-l ajute cu dosarul penal“.

Liviu Dragnea ar fi fost de două ori la Moscova, vizite private

Ex-premierul din anii 2012 – 2015 susţine căDragnea se lupta pentru el însuşi şi nu pomenea “absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi”. Ponta se victimizează, afirmând că el şi familia lui ar fi victimele acestor presupuse abuzuri.

Ponta despre Liviu Dragnea: L-am văzut cu ochii mei!

Pe un singur coleg din PSD l-am vazut cu ochii mei si l-am auzit cu urechile mele cand se ruga de Kovesi si Coldea sa il ajute cu dosarul penal – Liviu Dragnea!!! Si in timp ce se lupta pentru el insusi sigur nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi – niciodata! Ca asa e Liviu – doar el conteaza!

, spune pe Facebook Victor Ponta. El continuă:

Nu vreau sa vorbesc despre aceste lucruri pentru ca imi pare rau de toti cei care ne-au votat si au alte asteptari de la noi – si nu vreau sa ma bag inapoi in “Mocirla” cu Dragnea ! Dar Liviu – daca insisti hai sa avem o confruntare la Dana Grecu la Antena 3 ca sa le dau detalii, nu vrei?

Liviu Dragnea, Victor Ponta, PSD, aceeaşi mizerie

Câteva comentarii despre aşa-zisele dezvăluiri ale fostului premier iresponsabil şi vesel. Fondul postării este un atac implicit la DNA şi SRI, care ar face anchete direcţionate politic contra unora. Ponta susţine că el ar fi fost anchetat politic, în timp Liviu Dragnea s-ar fi ruga de DNA şi SRI să-l scape.

Concluzia ar fi că, dincolo de faptul că uneori spun adevărul, pentru că acesta le foloseşte ca argument, cei din PSD sunt toţi la fel. Acelaşi aluat, găşti conjuncturale diferite, care se bat între ele

Share