Liviu Dragnea plânge că Sorin Grindeanu l-a turnat la DNA

Share

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe fostul premier Sorin Grindeanu, actual ministru al Transporturilor, că l-a turnat în fața procurorilor DNA, în dosarul vizitei pe care cei doi au avut-o în Statele Unite.

„E un denunțător”, a spus Dragnea, la Realitatea Plus.

„A spus că el crede că eu am vrut să ajut pe cineva. Dacă știi ceva, spune, dar spune adevărul, nu minciuni. Aici e vorba de caracter. Așa, cu mine au fost mulți la pescuit”, a precizat Dragnea.

Transcrierea dialogului de la Realitatea Plus:

Anca Alexandrescu: Cea mai dură acuzație la adresa dvs e OUG 13. Cum vă explicați că eticheta asta nu se lipește și de dl. Grindeanu? El nu era prim ministru atunci?
Dragnea: Poate fi o explicație aici. Mi-a trimis cineva o înregistrare când a fost la o emisiune la o altă televiziune și el a spus atunci că relația între mine și el s-a rupt când a anulat OUG.

A mințit urât atunci. OUG a fost adoptată marți și stabilisem să ne vedem cu colegii din Coaliție, în Băneasa.

În loc să vină, i-a venit soția de la Timișoara, l-a luat Pahonţu și l-a dus la dl. Iohannis, unde a stat toată după-amiază. Cum să faci așa ceva?

Ăla era un dușman clar împotriva guvernării! Făcea tot ce putea ca guvernarea să nu funcționeze. De atunci nu l-am mai putut avea la suflet. Un mincinos. Eu cu mincinoșii nu pot lucra.

Anca Alexandrescu: De ce l-ați numit pe Grindeanu? Cine v-a pus?
Dragnea: A fost ideea mea. Era un tânăr ce părea promițător atunci…

Anca Alexandrescu: Grindeanu pe cine a vrut să denunțe în dosarul vizitei în SUA?
Dragnea: E un denunțător. Pe mine.

Anca Alexandrescu: A dat declarații? A făcut denunț scris? Ce a scris acolo?
Liviu Dragnea: O prostie. A spus că el crede că eu am vrut să ajut pe cineva. Dacă știi ceva, spune, dar spune adevărul, nu minciuni. Aici e vorba de caracter. Așa, cu mine au fost mulți la pescuit.

Anca Alexandrescu: De ce l-ați pus șef la ANCOM?
Liviu Dragnea: Pentru că am prostul obicei să îmi țin cuvântul. Cu toate lucrurile urâte pe care le-a spus despre mine, eu mi-am ținut cuvântul. Ăsta e omul, dar mi-l asum. E una din greșelile mele, ca și Dăncilă.

Share