home ECONOMIE, POLITICA Liviu Dragnea nu l-a auzit pe Isărescu contestând repatrierea aurului

Liviu Dragnea nu l-a auzit pe Isărescu contestând repatrierea aurului

Share

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că este bucuros că a fost votat în Camera Deputaţilor proiectul pe care l-a susţinut, privind limitarea rezervei de aur a României din străinătate, subliniind că nu l-a auzit niciodată pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu contestând acest proiect.

“Eu nu l-am auzit niciodată pe domnul Mugur Isărescu contestând acest proiect. Nu l-am auzit pe dumnealui. Sunt consilieri de la BNR care de-a lungul timpului au spus foarte multe prostii, foarte multe minciuni, propăvăduiau că în România nu va funcţiona programul de guvernare al nostru şi s-au înşelat.

Când eu o să văd o poziţie oficială a BNR, exprimată de guvernatorul BNR, atunci să mă întrebaţi. Până atunci, este un proiect de lege pe care l-am susţinut, îl susţin, sunt bucuros că s-a votat şi să fie promulgat”, a afirmat Dragnea.

Întrebat în legătură cu faptul că punctul de vedere al Guvernului ar susţine că este neclar ce se întâmplă cu rezerva de aur atunci când ajunge în ţară, Dragnea a spus: “Vă rog să întrebaţi Guvernul, care este foarte prolific la puncte de vedere”. “Este Săptămâna Mare, daţi-mi voie să urez să aveţi sărbători fericite şi dumneavoastră şi tuturor celor care ne urmăresc”, a mai spus Dragnea.

Deputaţii au adoptat, miercuri, proiectul de lege iniţiat de parlamentarii social-democraţi Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae privind statutul Băncii Naţionale a României, care vizează limitarea rezervelor de aur ale ţării din străinătate. Decizia a fost luată cu 165 de voturi “pentru”, 90 “împotrivă” şi trei abţineri.

Deputatul PNL Pavel Popescu a anunţat că liberalii vor contesta acest proiect la CCR, iar liderul deputaţilor UDMR, Attila Korodi, a precizat, la dezbateri, că deputaţi Uniunii votează împotrivă.

Citeşte şi
~ne paste o mini-era glaciara~cat ne costa greva parlamentara~MAE sponsorizeaza circul USL din PE~averea lui
Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca in acest moment nu se poate vorbi de
~focoase de racheta furluate~declinul lactatelor~leul e mai prospat decat forintul~ce risca ATE, Volksbank si Banpost~Egiptul,
După două săptămâni de zvonuri, şuşoteli, ştiri pe surse şi retractări, BNR a recunoscut deschis
~Oda Conducatorului Iubit Felix Pisi~Geoana premiaza dispretul Effie pentru Romania~Isarescu: urmeaza restrictii pentru banci~cel mai
~Monica Macovei va candida la Primaria Generala?~Ford produce minuscul la Craiova~OTE renunta la achizitia pachetului
La aproape un an de la creşterea TVA-ului, guvernatorului Mugur Isărescu i s-au încrâncenat gândurile,
~Elan si Cocos fac afaceri~santaj la Antene: publicitate contra tacere~Felix, turnator orginal Richter~Marian Lupu vrea
În 1870, cand Imperiul lui Napoleon al III-lea s-a prăbusit sub înfrângerea prusacilor, la Sedan,
~APAPS a asistat pasiv la ingineriile de la RODIPET~USL, acelasi proiect de cod al muncii,
Share