home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA Liviu Dragnea cere cenzura Facebook, argument – scrisoarea lui Macron

Liviu Dragnea cere cenzura Facebook, argument – scrisoarea lui Macron

Share

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se foloseşte de scrisoarea lui Emmanuel Macron către cetăţenii ţărilor UE pentru a cere cenzurarea Facebook, pentru a nu permite „instigări la ură şi violenţă”.

„Total de acord că trebuie să existe reguli europene care să interzică instigările la ură şi violenţă pe Internet, precum cele pe care le-am văzut în vara anului trecut şi pe care încă le vedem şi astăzi”, scrie Dragnea pe Facebook.

„Am citit mesajul Preşedintelui Franţei, domnul Emmanuel Macron! Uniunea Europeană trebuie să revină la valorile şi principiile pe care a fost clădită – de la drepturile fundamentale ale omului, până la coeziunea socială şi economică.

Liviu Dragnea deformează mesajul lui Macron, în intenţia de a instaura cenzura bunului plac şi un regim de forţă în România

Preşedintele Macron propune interzicerea finanţării partidelor politice de către puteri străine. Total de acord! Inclusiv finanţarea indirectă şi netransparentă prin campanii de propagandă susţinute de organizaţii paravan.

Total de acord că trebuie să existe reguli europene care să interzică instigările la ura şi violenţa pe Internet, precum cele pe care le-am văzut în vara anului trecut şi pe care încă le vedem şi astăzi. Poate că dacă preşedintele Iohannis va citi mesajul omologului său francez va înţelege că ura şi violenţa nu pot face parte din registrul ‘opiniilor politice’.

Liviu Dragnea minte. România respectă doar pe hârtie înzestrarea Armatei, prin 2% din PIB. În fapt, chiar el bune tălpi acestei înzestrări

Total de acord cu reformarea Spaţiului Schengen, care să includă toate statele membre şi mai ales România care oferă frontiera sigură către Orientul Mijlociu.

Total de acord cu un tratat de apărare şi securitate pan-european, împreună cu NATO – România este deja în al treilea an în care îşi respectă angajamentul de a aloca 2% din PIB pentru Apărare.

Total de acord cu sancţionarea sau chiar interzicerea companiilor care nu îşi plătesc corect impozitele în statele în care fac profit, care nu respectă normele de mediu şi care oferă produse de calitate proastă în statele din estul Europei.

Liviu Dragnea bate câmpii, Macron s-a referit la altceva

România trebuie să susţină organizarea unei Conferinţe pentru Europa! România trebuie să participe activ la acest proiect!”, este mesajul postat de Dragnea pe Facebook.

În scrisoarea sa, Macron a făcut de fapt referire la „puterile străine” din afara UE, iar „discursul la ură şi violenţă” de pe Internet se referea la campaniile împotriva imigranţilor şi refugiaţilor, de pe urma cărora câştigă capital politic formaţiunile extremiste.

”Libertatea noastră cea dintâi este libertatea democratică, aceea de a ne alege guvernanţii în vreme ce, la fiecare scrutin, puteri străine caută să ne influenţeze voturile. Propun să se creeze o Agenţie europeană de protecţie a democraţiilor care va furniza tuturor Statelor membre experţi pentru a proteja procesul electoral împotriva atacurilor cibernetice şi a manipulărilor.

În acest spirit de independenţa, va trebui de asemenea să interzicem finanţarea partidelor politice europene de către puterile străine. Trebuie să interzicem, prin reguli europene, orice discurs de ură şi de violenţă pe Internet, deoarece respectul persoanei umane este fundamentul civilizaţie noastre de demnitate”, a spus Macron în scrisoarea sa.

Citeşte şi
Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, miercuri, la Realitatea TV că nu i se pare
Liviu Dragnea a cam extrauterinizat-o, apoi a mai şi golit-o de oxigen, punând în loc
Popularul actor Florin Călinescu intervine dur împotriva lui Liviu Dragnea, deranjat de criticile acestuia la
Liviu Dragnea contestă completul de trei judecători de la Înalta Curte, care l-a condamnat la
Liviu Dragnea a intrat în 2003 într-o lojă masonică din Alexandria, numită Nostradamus, au declarat
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a pus piciorul în ghips, găsind o metodă de a obstrucţiona
O ipoteză interesantă a fost lansată pe Facebook, în ce-l priveşte pe Liviu Dragnea, preşedintele
Dragnea a susţinut la Călăraşi că Rareş Bogdan este împins de şeful SRI, Eduard Hellvig,
Liviu Dragnea a susținut duminică în Călărași un discurs în care a atacat din nou
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îşi continuă turneul naţional de consolidare a filialelor judeţene PSD. După
Share