home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA Liviu Dragnea ar fi fost audiat la Parchet despre aducerea ultraşilor

Liviu Dragnea ar fi fost audiat la Parchet despre aducerea ultraşilor

Share

Lideru PSD ar fi fost în realitate audiat la Parchetul General în legătură cu aducerea ultraţilor echipelor de fotbal la Piaţa Victoriei, pe 10 august. Liviu Dragnea este foarte îngrijorat. Are sigur trei motive

Conform unor surse oficiale, liderul PSD a fost chemat la Parchetul General pentru a fi audiat despre aducerea huliganilor in Piata Victoriei si provocarea violentelor, susţine jurnalistul Emilian Isăilă.

Plan de acţiune ce ar fi fost vizat de Liviu Dragnea

In primul articol pe care l-am publicat dupa evenimentele din 10 august, citam un mesaj trimis de un reprezentant al serviciilor de informatii catre o persoana din Ministerul de Interne in care spunea ca a fost “elaborat un plan de actiune vizat de domnul Liviu Dragnea”.

Din data de 14 august, cand a fost publicat articolul, a trecut mai mult de o luna, iar aceasta informatie extrem de sensibila nu a fost negata de nimeni, reprezentand un indiciu important ca liderul PSD a stiut ce se intampla in Piata Victoriei. Vineri, Liviu Dragnea a fost chemat la Parchet sa vorbeasca despre acest “plan”.

, susţine Isăilă.

Share