Liviu Avram explică de ce îl urăsc A3 şi RTV pe Vlad Voiculescu

Share

Există dedesubturi pe care jurnalistul Liviu Avram le explică. Atitudinea mediatică a unor organe de presă ar avea legătură directă cu paralele.

Am de mai bine de-o lună o informație și n-am știut ce să fac cu ea. Am zis s-o țin și să văd cum evoluează lucrurile – iar lucrurile au evoluat exact așa cum mă așteptam.
Informația e asta: Vlad Voiculescu a fost cel care s-a opus, în ședința de Guvern, ca Guvernul să mai dea bani la presă, așa cum s-a întâmplat anul trecut. Propunerea a venit de la SGG, iar împotrivă au mai fost și alți miniștri (Ghinea, Barna, Drulă, Năsui). Până la urmă, SGG a retras propunerea, zicând că revine cu o altă formula, dar n-a mai revenit.
Asta e informația – așa-i că e inutilă? – acuma faceți și voi ce vreți cu ea. Desigur, asta n-are nicio legătură cu înverșunarea cu care o anumită parte a presei – mai exact, partea veșnic nesătulă – tot cere demisia lui Vlad Voiculescu.
Adevărul e că gafele lui Vlad Voiculescu – deocamdată de comunicare, nu decizionale sau de altă natură – sunt pus și simplu insuportabile.
Optimismul de după Colectiv al lui Bănicioiu, șpăgile Sorinei Pintea sau coțcăriile lui Florian Bodog erau chestii mult mai suportabile pentru poporul roman.

Share