Jeronimas Milius si Deep Zone & Balthazar nu s-au calificat in finala Eurovision

Share

Iata statele calificate la finala Eurovision de anul acesta, din semifinala a doua, in ordinea deschiderii plicurilor: Ucraina, Croatia, Albania, Islanda, Georgia, Danemarca, Suedia, Letonia, Turcia si Portugalia.

Concluziile mele sunt ca alte doua cantece frumoase, care meritau sa fie, dupa parerea mea, in finala, vor lipsi: cele din Lituania si Bulgaria. La ambele exista explicatia patinarilor pe sunete, mai discrete la lituanian si mai vizibile la bulgaroaica, dar nu cred ca acesta este motivul necalificarii, ci votul etnic, pe grupuri de state.

“Nu votati! Nu trimiteti SMS! Voteaza doar tarile participante!”. Cronometru cu timpul ramas, pe numaratoare inversa. Deci se poate, nu? Iata ca se poate. De ce nu a facut TVR aceste lucruri si la finala romaneasca Eurovision?

Se aude? Imi raspunde cineva? si nu ma refer la vizitatorii blogului… Dle. Duma, de ce nu ati facut la fel atunci? Eu stiu, am certitudinea ca in SRTv sunt meseriasi care stiu sa faca aceste lucruri simple. Si nu numai. Pe unii ii si cunosc si stiu cum gandesc.

Share