home POLITICA LDP (Liviu Dragnea Preşedinte) – erau numerele de înmatriculare Tel Drum

LDP (Liviu Dragnea Preşedinte) – erau numerele de înmatriculare Tel Drum

Share

Mărturia unui fost angajat de la Tel Drum arată că numerele de înmatriculare de la firmă erau cu LDP. LDP venea de la “Liviu Dragnea Preşedinte”, aşa cum ştiu toţi angajaţii.

Cine este Liviu Dragnea. Conexiunea cu TelDrum

Despre legăturile lui Liviu Dragnea cu Teldrum știu chiar și preșcolarii Teleormanului. Numai Liviu Dragnea face crize nervoase când aude că lumea îi atribuie această afacere foarte profitabilă. Care dă de ani buni o pâine de mâncat oricărui pesedist fără coloană vertebrală.

, scrie publicaţia Liber în Teleorman.

LDP, Tel Drum şi legea tăcerii în Teleorman

Lipitorii de afișe ai județului Teleorman, precum și anumite părți din media locală au beneficiat de profitul Teldrum. făcând un singur lucru: acordând sprijin și protecție lui Liviu Dragnea. De aceea, e foarte greu la momentul acesta să determini un fost sau actual angajat al TelDrum să vorbească despre raporturile cunoscute dintre afacerea TelDrum și omul Liviu Dragnea.

Şi totuşi, există unul care a vorbit pentru publicaţia teleormăneană:

… șeful nostru, Liviu Dragnea, era un tip grandoman. El era cel mai iubit și cel mai deștept. Ne chema tot timpul la petreceri. Ele se organizau la Hanul Diligenței, la hotelul din Turnu. El cununa, boteza, îi plăcea să fie mereu în centrul atenției. În activitatea Teldrum, în perioada 2002 – 2006, el era total implicat.

Liviu LDP Dragnea nu va pleca singur din capul bucatelor. Trebuie dat afară

… legătura lui (n.n. Liviu Dragnea) cu TelDrum era cunoscută de toată lumea. El venea la ședintele acționarilor, participa personal la luarea unor decizii. Toate numerele mașinilor TelDrum erau înregistrate cu LDP. Ce înseamnă LDP? Liviu Dragnea Președinte!

El cerea tuturor să îi spună “Domnul Președinte” și rezolva problemele tuturor. Aveai o problemă cu copilul, te duceai la el, aveai o datorie, te duceai la el în orice problemă, chiar și dacă voiai funcții sau case…

Și-a creat un imperiu în care nimeni nu vorbește, pentru că tuturor le-a dat câte ceva. Bugetarii de acolo știu că iau un salariu datorită lui… Eu îl cunosc foarte bine și nici acum nu cred că el va pleca de bunăvoie din jocul ăsta în care a intrat și în care îi place să fie. El nu va pleca. Cum să plece? El nu știe să renunțe!

, spune interlocutorul ziarului local.

Motorul LDP era Marian Fişcuci, el a ridicat Tel Drum

Despre acţiunile lui Dragnea la Hotel Turris din Tr. Măgurele se ştie deja. Iată că sursa Liber în Teleorman confirmă:

… hotelul Turris a fost condus în primă instanță de oamenii lui Fișcuci și apoi, după ce între el și Fișcuci au apărut divergențe, l-au preluat oamenii lui Dragnea. Fișcuci e un om foarte deștept, chiar dacă a avut și el o plecare găunoasă.

Primul million toată lumea îl face rău, nu? Fișcuci a fost motorul Teldrumului. Judecându-l ca manager, Fișcuci e exraordinar și are o putere de muncă pe care noi n-o avem. Dar Fișcuci a înțeles că afacerea lui n-ar fi înflorit așa dacă nu se încurca cu Dragnea.

Dar am convigerea că lui Fișcuci îi pare rău de situația în care a ajuns.

Share