home EVENIMENT, POLITICA Lazăr, acuzat de copy-paste, reacţionează: “O calomnie ridicolă!”

Lazăr, acuzat de copy-paste, reacţionează: “O calomnie ridicolă!”

Share

Augustin Lazăr a oferit prima reacţie după scandalul generat de informaţiile conform cărora proiectul său de management ar fi fost copiat după cel al lui Tiberiu Niţu.

“O calomnie ridicolă”, a spus procurorul general al României pentru site-ul Realitatea.

Augustin Lazăr: Aceleaşi probleme sunt transmise de la un mandat la altul

Augustin Lazăr a transmis următorul mesaj: “Aceleasi probleme sunt transmise de la un mandat la altul pentru a fi continuate in proiectele urmatoare.

Tabelele fac parte din analizele Ministerului Public. Am preluat problemele de continuat. Iar urmatorii procurori generali vor continua strategiile institutiei”.

Lazăr: Priorităţile MCV sunt reţinute de la un procuror general la altul

Procurorul general al României a adăugat: “Prioritatile MCV sunt retinute in proiecte conform rapoartelor periodice si urmaresc obiectivele de atins de circa 10 ani. De la un procuror general la urmatorul.

Sectia de resurse si documente formuleaza tabele cu concluzii, actiuni si obiective, retinute obligatoriu in fiecare proiect managerial ancorat in realitatile ultimelor analize si concluzii”.

“Ele sunt continuate din proiect in proiect, pana la realizare si completare cu obiective noi. In prezent, avem o strategie a Ministerului Public mai detaliata, cuprinzand obiective si perioade de realizare”, a mai afirmat Augustin Lazar.

Augustin Lazăr: Am lucrări profesionale de referinţă

Si a incheiat: “Eu am lucrari profesionale de referinta, nu am nevoie sa reproduc lucrarile altora cu mai putine aptitudini de cercetare. O calomnie ridicola. Manipularea a devenit o arta pentru cei fara scrupule”

Reacţia procurorului general al României vine după ce Antena 3 a prezentat, în urmă cu puţin timp, o analiză a proiectelor de management realizate de Augustin Lazăr şi de Tiberiu Niţu.

Conform sursei citate, ar exista similitudini între cele două proiecte. Mai mult decât atât, ar fi vorba chiar despre pasaje copiate integral de către actualul procuror general.

Share