home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Lavinia Şandru, faţa nevăzută a incompetenţei. Audienţe zero barat

Lavinia Şandru, faţa nevăzută a incompetenţei. Audienţe zero barat

Share

Lavinia Şandru, cu emisiunea „Faţa nevăzută a lumii“, de la TVR, a înregistrat cea mai slabă audienţă a sezonului în ultima ediţie, din 8 decembrie.

În aceasta, l-a avut invitat pe Ionuţ Cristache, realizatorul principalului talk show al postului public.

Lavinia Şandru, de la circ la Televiziunea Română

Lavinia Şandru şi-a început cariera de actriţă în roluri de prezentatoare la circ. Dintre tigri, balene fără blană şi maimuţe cu fundul roşu, Şandru a trecut, pe centura politicii, în politică. Apoi în mass-media.

Acum, a TVR, ea înregistrează, în mod normal, audienţe foarte slabe, cu precădere pe segmentul comercial (18-49 de ani). Sâmbătă, la emisiunea în care invitat a fost Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii „România 9“ de la TVR 1, Lavinia Şandru a atins un nou record: ediţia cu cel mai mic număr de telespectatori din segmentul comercial.

Emsiunea a fost urmărită doar de 1.000 de tineri. În procente, audienţa acesteia ar fi de 0,01. Cu aceste cifre, ediţia de sâmbătă a situat TVR 1 pe locul 40 din aproape 60 de posturi TV măsurate.

Prin comparaţie, Pro TV, care s-a situat pe primul loc în acelaşi interval de timp (16.00-16.40), a adunat în faţa micilor ecrane 111.000 de tineri. Pe publicul naţional şi la oraşe, „Faţa nevăzută a lumii“ a fost pe locurile 24 şi a fost urmărită de 53.000 de persoane, respectiv 31.000 de telespectatori. Ionuţ Cristache şi Lavinia Şandru sunt plătiţi de TVR cu mii de euro pe lună, potrivit datelor publicate de Libertatea. Lavinia Şandru ar primi, lunar, 2.500 de euro, în timp ce Ionuţ Cristache ar fi plătit cu 5.600 de euro.

De ce? Pentru că pot!

Share