home EVENIMENT, MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Laura Chiriac este consilier de stat al lui Victor Ponta

Laura Chiriac este consilier de stat al lui Victor Ponta

Share

Laura Chiriac, pe adevăratul ei nume Laura Corina Basoc, este noul consilier pe probleme sociale al premierului Victor Ponta.

Traseul profesional al acestei doamne este simplu: Delta RFI, un scurt stagiu la The Money Channel, apoi Realitatea lui Sorin Ovidiu Vântu, ulterior România TV, un scurt popas la Realitatea lui Guşă, Antena 3, ALDE şi acum Palatul Victoria.

Aşadar, nerăbdătoare, tânăra jurnalistă începătoare Laura Chiriac, ştearsă, lipsită de personalitate, s-a branduit cu o dicţie puternic afectată de cursurile urmate la RFI, pe când era la Delta RFI, partener în România al marelui radiodifuzor francez.

O dată rezolvată problema expresivităţii audio, Laura Chiriac, după un stagiu la AFP, a sărit la Realitatea TV, unde a dat peste calamitatea SO Vântu. Când au început atacurile acestuia contra lui Traian Băsescu şi partenerilor politici ai acestuia, Laura a fost unul dintre jurnaliştii cei mai agresivi în chestiune.

Prezenţa ei la România TV nu a făcut decât să continue acest trend toxic. A urmat, în această vară, o scurtă perioadă în care Laura Chiriac a fost invitata lui Rareş Bogdan, la “Jocuri de putere”.

Cu o versatilitate uimitoare, doamna Basoc a dat cu torpila din dotare în Ponta, PSD şi Cabinetul Ponta. Măcar ştim acum că ei ştiu că noi avem dreptate şi care este structura noastră de argumentaţie, pe care au asimilat-o la perfecţie.

Cazul Laura Chiriac ar putea fi clinic, dacă nu este unul de evident oportunism. În ianuarie 2015, Laura Chiriac şocase, apărând ca invitat permanent în emisiunea “Subiectiv”, de pe Antena 3, a lui Răzvan Dumitrescu.

Cu aceeaşi îndemânare, Laura nu a pregetat să afirme inversul a ceea ce a afirmat ulterior, pe precedentul şi, simultan, viitorul post de televiziune unde mai poposise.

Există un principiu pe care îl aplică unii: mişcă-te rapid, cât poţi de rapid, ca să nu te prindă. Pe 15 iulie 2015, Laura Chiriac s-a înscris în formaţiunea-fantomă a lui Călin Popescu-Tăriceanu, ALDE.

Laura este în acte Laura Corina Basoc (ar fi fost frumos să îşi spună pe posturile radio şi tv pe unde a trecut Corina Chiriac, era de senzaţie) – soţia producătorului general de la Ştirile Antena 1 şi 3, Octavian Basoc, un vechi jurnalist devenit slujbaşul fascinantului (pentru unii) Felix Motanul.

În această calitate, ea având multiple competenţe în domeniu, prim-ministrul Victor Ponta, din dorinţa de a se înconjura numai cu cei mai competenţi oameni din România, a numit-o pe Laura Chiriac consilier de stat cu atribuţiuni în domeniul politicilor sociale.

Având în vedere care sunt şi vor fi politice sociale ale PSD, adică să dea pomeni peste pomeni celor aflaţi la anaghie, pentru a-şi crea un electorat captiv, credem că rolul profesionistului în domeniu Laura Chiriac va fi esenţial.

Citeşte şi
Dana Grecu (Chera) pleacă de la Antena 3. Şobolanii părăsesc corabia!

Dana Grecu, acum nume de familie Chera, una dintre vedetele Antena 3 în perioada în

Gabriela Firea și-a plătit din bani publici prezențele la tv

USR Bucureşti susţine, într-o postare pe Facebook, că primarul Gabriela Firea plăteşte publicitate din banii

Mădălina Mihalache, jurnalista anticorupţie, pleacă la Antena 3

Jurnalista Mădălina Mihalache, acreditată pe PSD, autoare de directuri excelente pe Justiţie, recunoscută pentru atitudinea

Bogdan Chirieac vrea să cumpere Radio Gold FM

Nici muzica bună nu scapă de Bogdan Chirieac. Acesta, care este unul dintre fondatorii publicației online

Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul

Ingrid Mocanu, mârlănie incredibilă la adresa Cristinei Ţopescu

Ingrid Mocanu, una dintre invitatele de casă ale postului Antena 3, a postat un mesaj

Cristina Ţopescu a murit

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit. Informaţia a fost confirmată duminică seara, pentru Agerpres, de managerul Serviciului

Florin Roman (PNL): „Val de fake-news la o televiziune pesedistă”

Deputatul PNL Florin Roman afirma că acuzaţiile PSD referitoare la faptul că Guvernul taie salariile

Revelion RTV cu Norica Nicolai, Maria Grapini şi Victor Ciutacu

Revelion RTV horror. Probabil că televiziunea doreşte să-şi sperie de tot telespectatorii şi atunci a

Marian Godină despre Victor Ciutacu: Imitaţie ieftină de jurnalist

Politistul Marian Godină are o replica usturatoare pentru Victor Ciutacu, realizator la Romania TV, care

Share