home POLITICA Lăsaţi fonfleurile cu legătura dintre CSM şi PDL

Lăsaţi fonfleurile cu legătura dintre CSM şi PDL

Share

Victor Ponta a dat semnalul public al unei noi campanii de intoxicare a opiniei publice, în legătură cu faptul că ieri Consiliul Superior al Magistraturii nu a reuşit să se întrunească având cvorum.

Miza rămâne, aşa cum am stabilit anterior, controlul politic al Justiţiei, iar pentru aceasta, aşa cum am mai explicat, coaliţia de la guvernare trage de timp.

B2CManager

Premierul hoţ de texte juridice afirmă, prin tot felul de perifraze acide, ironice sau zeflemitoare, că în fapt CSM nu se întruneşte pentru a faulta Guvernul, în încercarea sa legitimă de a pune un ministru plin la portofoliul Justiţiei.

Despre intenţia cunoscută a USL de a o numi pe Pivniceru la Justiţie (pentru ca aceasta să îi schimbe pe Laura Codruţa Kovesi de la Parchetul General şi Daniel Morar de la DNA, pentru ca posibilii puşcăriabili ai USL să nu se mai afle în pericol şi dosarele lor să se piardă prin fişete, de preferinţă până la prescrierea faptei) am mai scris anterior şi probe există, vorba lui Robert Turcescu, “cu asupră de măsură”.

Şi, cum USL ştie să şantajeze foarte bine, zgonul ilegal din fruntea Camerei Deputaţilor afirmă că, dacă CSM nu îi dă liber la politică Monei Pivniceru, e posibil că citirea deciziei CCR să se amâne până pe 3 septembrie, când Parlamentul revine din vacanţă şi e obligat să se întrunească în sesiune parlamentară ordinară, aşa cum vitupera şi Eugen Nicolăescu.

Cunoaştem acest gen de gherilă politică golănească, practicată ani în şir de PCRM în Republica Moldova, care a dus statul vecin în criză economică şi pe basarabeni la sapă de lemn. Ceea ce nu au înţeles zgonul şi companionii săi e că aici nu suntem în Republica Moldova, unde rusofonii joacă de-a valma cazacioc prin politică, ci în România.

Pentru că se ridică întrebarea simplă: ce treabă are CSM cu PDL, de şantajaţi cu grevă parlamentară, prin neconvocarea sesiunii extraordinare, apoi cu faptul că, dacă nu e cvorum (aveţi voi grijă de asta, nici o problemă), nu e legal şi nu treceţi hotărârea CCR prin Legislativ?

Încă o dată: ce treabă are CSM cu PDL? Membrii CSM neracordaţi politic ai CSM sunt, în viziunea USL, oamenii PDL, iar cei racordaţi politic la USL, ca Mona Pivniceru, în combinaţie cu Vlasov şi chiriaşă a lui Dan Felix Voiculescu, sunt, vezi Doamne, independenţi, măi tată, măi!

Dar atunci, dacă membrii independenţi ai CSM sunt legaţi de PDL, de ce au lăsat-o de curând pe Georgeta Barbălată să facă parte în continuare din ÎCCJ, chiar dacă e cercetată pentru că îi suna pe suspecţi, să îi avertizeze că le sunt ascultate telefoanele?

Au nu cumva afirmaţi dumneavoastră că fostul şef DGIPI Ilfov, Vlad Mihai, şeful Gărzii Financiare Ilfov, Robert Rusu şi Cristache Rădulescu, preşedintele CJ Ilfov, sunt toţi oamenii PDL? După cunoştinţa noastră, numai ultimul este şi faptul că e cercetat este o dovadă că Justiţia, sub guvernările PDL, a fost independentă.

Aşa că… lăsaţi fonfleurile, daţi drumul la ţidula de la CCR, să treacă de Parlament, că aţi pierdut partida şi vă mai agăţaţi de colţul mesei cu degetul mic de la piciorul stâng.

Şi, domnule Ponta, decât să pierdeţi timpul pe la şedinţele CSM, vedeţi-vă, domnule, de economie, că dăm faliment cu ţara din cauza incompetenţei dumneavoastră purulente, despre care se vorbeşte mai nou până-n arhipelagul Bora-Bora.

nota: Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Citeşte şi
Ricoşeul tupeului tipic PSD

Au trecut şase luni şi câteva zile de la alegerile din 16 noiembrie, în care Read more

USL trăieşte şi simulează consultările cu partidele

La ceas de dimineaţă, pe la prânz, spre seară, dis-e-dimineaţă USL (cenzurat) Klaus Iohannis a Read more

Klaus Iohannis este păcălit de Sistemul Ticăloşit

Klaus Iohannis este păcălit, pe zi ce trece, într-o măsură tot mai mare, de Sistemul Read more

PNL nu trebuie să intre la guvernare

PNL (marele PNL, noul Partid Naţional Liberal) nu trebuie să intre acum la guvernare, pentru Read more

Alina Mungiu, o catastrofă pe cale să acapareze proximitatea lui Iohannis

Alina Mungiu ar putea să fie catastrofa umanî care să acapareze proximitatea preşedintelui Klaus Iohannis.

Victor Ponta: Daciana, dragostea mea…

PSD iar se culcă noaptea cu triumful la rever, roză festivă, trezindu-se învins, dezesperat. Încercarea Read more

USD a murit, trăiască PUP, urmează PUPU!

Am urmărit cu uimire emisiunea de acum două zile, în care Robert Turcescu a insistat Read more

O poveste care nu se mai termină odată: USL

Această ţigăneală fără sfârşit dintre Ponta şi Antonescu (ba dintre Antonescu şi Ponta (Ba dintre Read more

Rebranduirea lui Crin Antonescu

PSD şi PNL se luptă acum poate pe cât din electoratul USL migrează de la Read more

PNL pierde oricum

Indiferent ce va face în continuare, Partidul Naţional Liberal a intrat acum pe o pantă Read more

Share