home Fără categorie La ordinea gurii presei lu’ Badea Grecu

La ordinea gurii presei lu’ Badea Grecu

Share

Dacă Mircea Badea va citi ştiri de pe prompter, o să râdă şi curcile-n vie, de nimeni n-o sa mai ştie ca Lion Feuchtwanger a scris despre vulpi. Tipul are foarte mult scuipat la furcă, dar nu ştie ce presupune fenomenul de a citi ştiri.

Uitati-vă la el cum îşi pierde firul când este invitat în alte emisiuni şi trebuie să emită idei, ieşind din rolul său de măscărici al mogulului felinian.

funnyblog

Nu ştie că se poate întâmpla ca, în timp ce citeşti ştirile, să-ţi treacă o idee foarte năstruşnică prin cap şi să te buşească râsul. Sau să-ţi fugă ochiul spre centrul Universului. Sau să arunci cu laptopul. Dacă te cheamă Mircea Badea, desigur.

Pentru că tipul este un clovn incompetent (adică unul care nu ştie ce-i face pe oameni să râdă şi, din când în când, telulaliu cum este, se intersectează cu propriul său umor involuntar comportamental) care va eşua lamentabil.

Ca să citeşti ştirile trebuie să fii întreg la minte. De exemplu, să o luăm pe Dana Grecu, care dă cu invitaţii de pereţi şi urlă la ei (atunci când nu urlă-n halimentară la vânzătoare ca o mahalagioaică).

traiminromania

Dana Grecu este versiunea acomică feminină a lui Mircea Badea. Ea va da chix, pentru că, în opinia mea, este la fel de incapabilă, în primul rând, de autocontrol. Dacă este să dăm crezare zvonurilor că totul este pentru o singură dată, aşa, într-o duminică, a, da, aşa mai merge, cei doi pot să-şi dea chiar şi cu laptoapele-n cap, ţine figura.

Merge şi dacă scopul CEO Mihai Gâdea mai nou este să facă o televiziune să râzi cu lacrimi de prostiile care se văd pe post. Merge şi dacă vrei să-l scoţi din ale lui pe Badea şi să faci acelaşi lucru în acelaşi timp şi cu Grecu.

Asta, evident dacă nu este vorba despre o strategie de marketing, dar atunci chiar că băieţii aştia nu au înţeles că aştia doi nu pot prezenta ştirile. Cum adică “de ce”? Ce mă tot întrebaţi?

Nu pricepeţi că Badea se dezbracă-n chiloţi dacă îl apucă bâlbâiciul în direct şi Grecu aruncă pantofii-n operator dacă nu-i vine o betă la timp? Nu pricepeţi. Bine, mai vedem noi.

Citeşte şi
Faptul ca maestrul se pozitioneaza astfel acum, transmitand acest mesaj, e, din punctul meu de
După ce televiziunile şi radiourile au impus urlarea şi scuiparea informatiei, şi presa scrisă sau
În ultima lună de vară, creșterile de audiență se remarcă la posturile de știri.
În 10 ani, vei citi ştirile de pe mai multe suporturi de până acum. Schimbările
Eugen Chelemen se intoarce de la Adevarul Holding la Realitatea TV.
Lazaroiu crede ca A3 e mai mult o televiziune de divertisment, iar multi din cei
Realizatorii de televiziune Dana Grecu şi Mircea Badea vor prezenta împreună principalul jurnal de ştiri
În grila de vară a televiziunii B1 vor prima ştirile şi talk-show-urile, dar postul nu
Surse din piață susțin că B1TV se va transforma într-o televiziune de știri. Se pare
Prezentele dumitale la sedintele staff-ului redactional RTV au fost, sunt si vor fi oricand vor
Share