home DIVERSE, JURNALU' LU' BUDELU', MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Efectul Ion Dolănescu Senior asupra femeilor românce

Efectul Ion Dolănescu Senior asupra femeilor românce

Share

Ieri, mergeam prin parc (nici nu mai contează care anume) şi, deodată, dintr-o tufă a sărit spre mine, bululup!, un copilaş de vreo trei ani, care mi-a mărturisit timorat că el crede că este copilul fertilului Ion Dolănescu.

parloar
Ion Dolănescu, pe deplin mulţumit de moştenirea sa.

Uitându-mă în această seară la o emisiune de televiziune de pe un post tv foarte popular, realizată de popularul Ion Cristoiu, am constatat cât de prolific a fost acest om şi mare muzician, faţă de care Beethoven a fost un pigmeu al istoriei muzicii.

Astfel, acum vreo câteva zeci de ani (nimeni nu mai ştie sigur exact când, totul a trecut în mit, în inefabil), Ion Dolănescu a cunoscut la Cluj o frumoasă costaricancă, pe care a impregnat-o intens timp de câteva săptămâni.

Apoi, din prea mare dragoste, Ion a rămas în România, iar iubita sa inseparabilă Margarita Valenciano şi-a văzut de treaba ei. Cu un copil în burtă, care creştea, creştea, iar acum cere parte din moştenire.

Restul sunt amănunte nesemnificative pentru noi, adică a ne apuca să scriem acum despre un fleac precum două milioane de euro ascunşi într-o saltea, având în vedere prin ce baie de feromoni dolănescieni a trecut aceasta în ultimele decenii, mi se pare realmente demn de pătrăţelul roşu să mai insist.

Marele rapsod pare astfel un fenomen în lumea muzicanţilor fecundatori. Pe unde trecea el, dimpreună cu Maria Dragomiroiu, Romica Puceanu, Irina Loghin, soră-sa, Logout, Senone Binulescu, Dirabela Mauer, Corina Chiriac şi Varina Moica, pe-acolo rămâneau în urmă fecunzi şi fecunde.

Astfel, acum, dacă mergi de exemplu, aleator, prin Focşani sau prin Baia-Mare, ori prin Câmpulung Muscel sau Lugoj, din tufe sar, aşa, în devălmăşie copii din flori ai lui Ion Dolănescu. Unii cunoscuţi, consacraţi, deveniţi notorii, alţii mai puţin cunoscuţi.

Marele nostru creator, bardul nostru naţional a reuşit performanţa acum că, dacă mergi pe stradă, poţi auzi oamenii de cele mai felurite vârste vorbind între ei cam astfel: “Tu al cui eşti, mă?” “Al lui Dolănescu!” “Straniu, dar şi eu la fel!”.

Astfel, pentru totdeauna Ion Dolănescu suntem noi.

Citeşte şi
Președintele PSD Liviu Dragnea l-a întrebat pe corespondentul Pro TV Alex Dima dacă vine cu
Posturi de știri Digi 24, care trece prin schimbări importante la nivel de resurse umane,
Acum o seară, la „Jocuri de Putere”, Rareş Bogdan s-a contrat de la distanţă cu
Postul de televiziune Realitatea TV va avea emisia suspendată joi, 17 ianuarie, pentru 10 minute,
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Mircea Drăghici, propus de către PSD pentru postul de ministru al Transporturilor, a anunțat că
Un document realizat de Ambasada SUA la București în anul 2016 descrie orientarea, calitatea și
Televiziunea Română se întoarce la o formă de comunism târziu. Staff-ul TVR a decis să
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
Share