JOS PSD, proiectat pe Parlament la iMapp Bucharest de Cristian Mihai Dide

Share

Protestatarul Cristian Dide a proiectat sâmbătă seară cu laser pe sediul Parlamentului mesajul ”Jos PSD”. Mesajul a fost proiectat când piața de lângă Parlament era plină, cu ocazia evenimentului iMapp Bucharest, un festival internațional de proiecții video.

Cristian Mihai Dide, reţinut şi încătuşat, dus pachet la Secţia 3 Poliţie

”Având în vedere situația socio-economică a României, am vrut să profit de ocazia iMapp, de faptul că se strânge foarte multă lume aici, am vrut să le reamintesc răul pe care îl care face PSD pentru această țară. De aceea am proiectat mesajul Jos PSD pe clădirea Parlamentului.

Mă aștept ca cei prezenți aici să înțeleagă că trebuie să fie prezenți în stradă și pentru chestiuni civice și trebuie să cerem demisia guvernului și a acestui Parlament plin de persoane penale”, a declarat Cristian Dide pentru G4Media.ro.

Primăria face plângere penală contra autoruui proiecţiei cu JOS PSD

Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti va face plângere penală împotriva celor care vor instiga premeditat la tulburarea liniştii publice în timpul concursului internaţional de videomapping IMapp, informează Primăria Capitalei, citată de Agerpres.

Amenințarea cu plângerea penală a venit cu puțin timp înainte ca protestatarul Cristian Dide să proiecteze pe sediul Parlamentului mesajul ”JOS PSD”.

Share