home EVENIMENT, POLITICA Iordache, despre reţinerea lui Wagner: „Foarte bine că l-au reţinut. Trebuie să facem legea și mai dură”

Iordache, despre reţinerea lui Wagner: „Foarte bine că l-au reţinut. Trebuie să facem legea și mai dură”

Share

Preşedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justiţiei, deputatul PSD Florin Iordache, a spus joi că el crede că forţele de ordine şi-au făcut datoria la protestul de miercuri seară din Piaţa Victoriei, întrebându-se de ce este încălcat dreptul la liberă circulaţie al celor care vor să treacă prin Piaţa Victoriei, dar care nu vor să protesteze.

Liviu Dragnea a fost condamnat cu executare în Dosarul DGASPC Teleorman

Florin Iordache: “Forţele de ordine şi-au făcut datoria”

Referitor la reţinerea jurnalistului german, Iordache spune că este foarte bine că a fost reţinut, deoarece a încălcat legea şi spune că trebuie să ne conformăm, iar dacă legea este încălcată, aceasta trebuie făcută mai dură.

“Eu cred că forţele de ordine şi-au făcut datoria. Forţele de ordine trebuie să păstreze nişte condiţii minimale pentru cei care vor să poată circula. Dacă eu sau dumneavoastră vrem să trecem prin acea zonă şi nu avem nimic de-a face cu protestele, de ce ni se încalcă dreptul de o liberă circulaţie?

Dacă vor să protesteze, am înţeles că e un spaţiu acolo, pot protesta, să spună ce nemulţumiri au”, a declarat Florin Iordache.

Florin Iordache, despre statul de drept cu bâte

Referitor la jurnalistul german reţinut de forţele de ordine miercuri seară, deputatul PSD a spus că a încălcat legislaţia şi este foarte bine că a fost reţinut, afirmând că, dacă legea este încălcată, ea trebuie să fie mai dură, iar ziariştii şi politicienii trebuie să se conformeze.

“Păi dacă a încălcat legislaţia, foarte bine că l-au reţinut. Legislaţia trebuie să fie şi pentru români, şi pentru străini. Sunt convins că forţele de ordine în momentul în care au arestat pe cineva, persoana respectivă a încălcat o normă. Fie că discutăm de Codul penal, fie că discutăm de legea circulaţiei. (…)

Dar cei care protestează şi cei care tulbură liniştea publică nu trebuie să sufere consecinţele? În momentul în care cineva organizează mitinguri neautorizate, cineva blochează dreptul meu de liberă circulaţie, e o încălcare a anumitor drepturi.

Sub deviza aceasta că protestăm că nu ştiu ce ni s-a năzărit nouă şi blocăm dreptul unor persoane normale la o viaţă normală, la respectarea legislaţiei, nu e normal. Cine încalcă legea, trebuie să facem legea şi mai dură. Trebuie să ne conformăm cu toţii – de la ziarişti până la politicieni”, a adăugat el.

Citeşte şi
Aşa ceva nu trebuie rata! Un copil de 12 ani i-a făcut praf pe jandarmi.
Liderul PSD Liviu Dragnea şi Carmen Dan, miinsitrul de interne, sunt implicaţi direct în represiunea
Antena 3 s.a lipit de PSD şi a început o campanie, prin care solicită parlamentarilor
Într-o decizie judecătorească, prin care se anulează o amendă de 700 de lei primită de
După ce a lansat trei oe diferite la care ar fi fost semnat ordinul de
Un ofiţer de jandarmi, comandant de etaşament la Jandarmeria Bucureşti, dezvăluie în exlusivitate pentru Comisarul
20 de ONG, între care Corupţia Ucide şi Vă vedem din Sibiu, solicită demisia Guvernului
Preşedintele Comisiei speciale care a modificat Legile Justiţiei, Florin Iordache, a declarat, referitor la cererea
Există pericolul ca OUG 14 să fie abrogată. Şi OUG 13 să intre adtfel în
Deputatul Florin Iordache, preşedintele Comisiei pentru mutilarea Legilor Justiţiei, s-a internat de urgenţă în spital.
Share