home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Ionuţ Cristache, moderatorul emisiunilor electorale de la TVR

Ionuţ Cristache, moderatorul emisiunilor electorale de la TVR

Share

Ionuţ Cristache ţine să ne îngreţoşeze toată campania electorală cu emisiunile sale pline de avantajări acordare PSD.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

TVR anunta ca a programat o serie de emisiuni dedicate alegerilor de luna viitoare, in perioada 14 octombrie – 8 noiembrie, sub genericul „Presedinte pentru Romania”. Moderatorul emisiunilor este nimeni altul decat Ionut Cristache.

Fost angajat al lui Dan Voiculescu la Antena 3, Ionut Cristache realizeaza de cativa ani emisiunea „Romania 9” la TVR. In aceasta emisiune el a sustinut deseori campaniile de propaganda ale PSD privind „abuzurile” din Justitie sau „dosarele penale” ale lui Klaus Iohannis. Prin urmare, este putin probabil ca Ionut Cristache, unul dintre cei mai bine platiti angajati ai TVR, din bani publici, va modera cu impartialitate emisiunile TVR cu candidatii la Presedintie.

Iata cateva dintre „opiniile” lui Ionut Cristache, postate pe Facebook, in legatura cu Klaus Iohannis. Sunt identice cu cele ale liderilor PSD.

Despre refuzul lui Iohannis de a-l revoca pe Augustin Lazar: „Iohannnis-nepenalul, cel care niciodata, dar niciodata nu a avut dosar penal, dar a avut clasari pe banda la parchetul Alba, intrebat azi daca a vazut ordonanta de clasare a unui dosar care-l viza, depusa la dosarul de candidatura al lui Lazar, cel pe care l-a numit Procuror General, a zis asa: ‘Una cu alta pot sa va asigur ca nu au nicio legatura!’ La fel de bine putea sa raspunda, ‘nu, nu-mi plac briosele’, era la fel de edificator raspunsul sau!”.

Despre momentul in care un soldat a lesinat in spatele presedintelui la Ziua Marinei: „Oameni buni, noi vorbim de saptamani despre lipsa de empatie, despre lipsa de reactie a autoritatilor, despre lipsa noastra individuala de reactie,despre nepasare si un soldat lesina langa presedintele acestei tari, iar presedintele n-are nicio reactie! Uitati va pe imagini! Nu schiteaza niciun gest, nu intoarce capul, nu schimba tonalitatea, nimic! Scuza prin cazarmile media e ca ‘n-a vazut, ce sa faci, daca n-a vazut!’. Cum sa nu vezi? Vede o tara intreaga imaginile! Se agita lumea in jur lui, vin oameni cu targa, alearga oameni de colo-colo, este dus pe brate si al nostru… n-a vazut! Pe sistemul, n-a lesinat cum trebuia! Dar cum era bine? Sa faca vreo trei piruete, sa cada in slow motion si in picaj sa dea cu capul de pupitru ca sa fie ok, sa-i cada pe discurs?!”.

Despre declaratia lui Iohannis dupa tragedia de la Caracal: „Da, deci, Iohannis si-a intrerupt weekendul/concediul ca sa puncteze electoral! Fix ca la Colectiv cand ‘a trebuit sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca…’! Doar ca acum n-a mai cerut demisii, s-a cocotat din nou in fruntea emotiei, stie el ce vrea poporul, ce simte, ce trebuie facut si daca nu o sa faca guvernul ‘corupt, incompetent’ si ce a mai zis, o sa faca ‘guvernul meu’ 2, dar dupa alegeri, ca acum nu se baga nimeni! E vara, e cald, toata lumea avand interes sa guverneze PSD ca sa aiba pe cine sa dea vina in prag de alegeri! Cat cinism!”.

Citeşte şi
Gradea, iresponsabilă, pune în pericol sănătatea tuturor angajaților TVR

MediaSind a aflat cu stupoare informațiile apărute în presă despre modul iresponsabil în care a Read more

TVR va obligată să facă publică lista colaboratorilor plătiţi cu peste 3 milioane de euro

Conducerea TVR este obligată de instanță să facă publică lista colaboratorilor pentru care a plătit Read more

Olguţa Vasilescu laudă un atac al lui Ionuţ Cristache (TVR) la Klaus Iohannis

Ionuţ Cristache, realizator al emisiunii România 9, de la postul public de televiziune, a stârnit Read more

MediaSind: Decizia Curții de Conturi confirmă jaful din Televiziunea Națională

Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind - Filiala MediaSind TVR, solicită Parlamentului României să demită, în Read more

Curtea de Conturi a descoperit nereguli la TVR şi în Radio România

Şefii TVR şi ai Radioului Public au luat salarii mai mari decât prevede legea iar Read more

MediaSind TVR cere Parlamentului demiterea de urgenţă a groparilor Televiziunii Naţionale!

Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind - Filiala MediaSind TVR a luat act de votul membrilor Read more

Televiziunea publică: Clauza de conştiinţă şi noi drepturi (MediaSind)

Actul adițional nr. 3 la Contractul Colectiv de Muncă din Societatea Română de Televiziune a Read more

MediaSind a decis declanșarea conflictului de muncă în TVR

Delegații prezenți la Adunarea Generală a MediaSind TVR au decis astăzi, 28 noiembrie 2019, cu Read more

Administrația Gradea refuză să negocieze Contractul Colectiv de Muncă pentru angajați

Negocierile pentru încheierea unui nou Contrat Colectiv de Muncă în Societatea Română de Televiziune începute Read more

Tribunalul Bucureşti a anulat diminuările de drepturi negociate de conducerea TVR

Tribunalul Bucureşti a admis acţiunea depusă de Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind împotriva Societatăţii Română Read more

Share