home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Ion Cristoiu a pierdut definitiv procesul cu istoricul Hodor

Ion Cristoiu a pierdut definitiv procesul cu istoricul Hodor

Share

Sentința definitivă în procesul intentat de Ion Cristoiu lui Mădălin Hodor, istoric în CNSAS, a fost pronunțată de magistrații Tribunalului București, care au respins apelul făcut de jurnalist.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Procesul deschis de Ion Cristoiu împotriva lui Mădălin Hodor a venit după ce istoricul a acordat un interviu, în care vorbea despre faptul că jurnalistul este menționat, în documente din arhiva fostei Securități, ca sursa „Coroiu”.

Ulterior, Newsweek România a publicat o serie de documente depuse de CNSAS la dosarul în care cei doi se judecau, acte solicitate de instanță. În aceste documente din arhiva fostei Securități, Ion Cristoiu este menționat ca sursa „Coroiu”.

Prima sentință în dosarul Cristoiu vs. Hodor, în baza căreia tot istoricul CNSAS a câștigat procesul, a fost dată pe 18 aprilie 2019, de un judecător al Judecătoriei Sectorului 3, acolo unde s-a judecat procesul intentat de jurnalist istoricului CNSAS.

Istoricul Mădălin Hodor a comentat decizia definitivă a magistraților, precum și cum a fost vânat mediatic, înainte și în timpul acestui proces, de o parte a presei care îi este apropiată lui Ion Cristoiu.

Share