home EVENIMENT, POLITICA Iohannis: preşedintele, Preşedinţia, nici o legătură cu Black Cube

Iohannis: preşedintele, Preşedinţia, nici o legătură cu Black Cube

Share

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nici el și nici Președinția nu au fost implicați în acțiunea Black Cube. El a catalogat acuzațiile aduse SRI drept caraghioase.

Cine a vrut să o lucreze informativ pe Codruţa Kovesi?

Președintele și Președinția nu au protejat, nu au fost implicate în această acțiune Black Cube nici formal, nici informal.

, a spus Iohannis, catalogând acuzațiile aduse SRI drept caraghioase, conform Agerpres. SRI nu numai că nu a protejat acea acțiune. A participat și a contribuit decisiv la prinderea infractorilor.

Dragnea despre implicarea lui Iohannis în Black Cube: Dacă informațiile sunt reale, trebuia chemat la DIICOT

Unii infractori s-au gândit că dă bine sau interesant în România să spună că SRI și președintele îi apără. Vine are plăcerea să se uite mult la filme cu spioni poate găsește o plăcere în asta, dar aceste afirmații sunt total nefondate.

, a adăugat șeful statului.

Iohannis l-a rugat pe Horodniceanu să lămurească lucrurile

Iohannis a precizat că l-a rugat pe procurorul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, să facă “ce vrea, cum vrea și când vrea, dar să lămurească definitiv și integral această speță”.

Israel Hayom: În România sunt arestaţi patru israelieni

“Eu nu am datele din dosar, ele sunt la DIICOT, dar pot să vă spun o părere personală: nu există instituție din România care a protejat infractorii, că unii provin din instituții și poate s-au erijat în reprezentanții acestor instituții, asta am mai văzut-o, dar o instituție a statului român să protejeze infractori, așa ceva nu se poate”, a adăugat Iohannis.

Share