home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA Iohannis despre Tăriceanu: Individ cu discurs antijustiţie

Iohannis despre Tăriceanu: Individ cu discurs antijustiţie

Share

Iohannis a devenit foarte vocal şi se exprimă exact ca Traian Băsescu din anii săi de aur anticorupţie. Avem aici o probă de discurs contra lui Călin Popescu Tăriceanu, acest leu anti-anticorupţie al României moderne.

Acest individ are un discurs anti-Justiţie şi nu vrea să se scape doar pe el, ci şi o gaşcă de câţiva prieteni.

, a spus președintele despre Călin Popescu Tăriceanu.

Iohannis despre Tăriceanu: Individ cu discurs antijustiţie

Șeful statului a făcut acest declarații ca reacție la apelul președintelui Senatului către parlamentari. Aceștia ar fi trebuit să nu se mai pronunţe asupra nici unei cereri a DNA de ridicare a imunităţii. Până la finalul actualei legislaturi.

Iohannis a discutat cu Kovesi despre posibilul plagiat

Cu acest individ ne-am lămurit, are un discurs anti-justiţie şi vrea să scape de Justiţie“, a explicat Iohannis. Preşedintele a continuat:

Şi spun «individ» pentru că îmi vine foarte greu să cred că un întreg partid e de acord cu un astfel de discurs contra justiţiei.

Klaus Iohannis ştie mai multe

Vom vedea“, a continuat şeful statului, “cine va ajunge în următoarele săptămâni în Parlament ca să fie votat pro sau contra urmărire penală

, a răspuns şeful statului.

Preşedintele României: Cine a plagiat pleacă

Preşedintele CSM Mircea Aron a sesizat deja Inspecţia Judiciară în legătură cu declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele a făcut o vizită la Centrala Nuclear-Electrică de la Cernavodă, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la deschiderea primului reactor nuclear.

Klaus Iohannis, deşteptarea! Dughin a fost la Ankara…

Share