home EVENIMENT Ioan Rus: Soţiile românilor din construcţii, din străinătate, sunt curve şi copiii golani

Ioan Rus: Soţiile românilor din construcţii, din străinătate, sunt curve şi copiii golani

Share

Ioan Rus Soţiile românilor din construcţii din străinătate sunt curve şi copiii golani

Ministerul Transporturilor, Ioan Rus, a jignit îngrozitor românii din diaspora, spunând că, de banii pe care-i câştigă cei din Construcţii, copii lor sunt golani în ţară, iar femeile lor curve.

UPDATE 16.31: Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, şi-a dat demisia din funcţie. Acest om are onoare, în felul său. Nu este prima dată cât Rus îşi dă demisia dintr-un cabinet al PSD. Ponta, e rândul dumitale, faţă de Ioan Rus trebuia să demisionezi de cincisprezece ori.

Ioan Rus pentru Digi 24:

România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment, în Occident. 3 milioane, dintre care vreun milion sunt fierari – betonişti, zidari şi aşa mai departe.

Lucrează în construcţii, autostrăzi etc. prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasa şi nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate.

Un asemenea dispreţ suveran, de joasă speţă, este vocea adevărului în PSD. Aşa gândeşte cu adevărat liderul PSD tipic despre cei pe care spune că îi reprezintă.

Ioan Rus îşi cere scuze, după această declaraţie teroriste, non-stop, pe toate canalele media. Este însă prea târziu pentru el. Trebuie să-şi dea repede demisia. El nu mai poate să fie ministru.

Prezentăm mai jos precizarea Ministerului Transporturilor pe acest subiect:

DIRECȚIA COMUNICARE, RELAȚIA CU SINDICATELE, PATRONATELE ȘI ORGANIZAȚIILE NEGUVERNAMENTALE

Precizare ministru Ioan Rus – Întoarcerea acasă a românilor plecați la munca în strainatate

11.06.2015

Prin declarația pe care domnul ministru Ioan Rus a făcut-o la emisiunea “Jurnalul de Seară” de la Digi 24, cu privire la întoarcerea acasă a românilor plecați să muncească în străinătate, domnia sa a dorit să atragă atenția asupra unei realități dure din România de astăzi.

De altfel, ministrul Rus a afirmat chiar în cadrul emisiunii, ca formularea folosită este o “generalizare artistică, o licență”.

“Îmi cer scuze dacă prin formularea aleasă am jignit pe cineva, dar intențiile mele au fost de a semnala o situație gravă cu care se confruntă multe familii de români, fără să-i jignesc, ci chiar compătimindu-i.

Am facut referire la destrămarea familiilor și la copiii lăsați în grija bunicilor ori a altor rude, ca urmare a faptului că părinții lor au plecat să muncească în alte țări în speranța de a-și construi un trai mai bun.

Nu am dorit să aduc în niciun fel atingere demnității vreunei persoane prin acele declarații, ci doar să atrag atenția asupra prețului mare pe care-l plătesc mii de români care au ales să plece să muncească în străinătate. Am dorit, totodată, să le transmit celor plecați departe de casă că, în viitorul apropiat, mulți dintre aceștia și-ar putea găsi un loc de muncă în țară, pentru că România va avea nevoie de forță de muncă, de specialiști în domeniul construcțiilor, odată ce vor fi demarate proiectele de infrastructură prevazute de Master Planul General de Transport”, a declarat ministrul transporturilor, Ioan Rus.

Biroul de presă al MT

Citeşte şi
Românii, pe pagina de FB a CE: „Rovana Plumb is a corrupt disgrace”

„Rovana Plumb is a corrupt disgrace”. Revoltă a românilor pe pagina de Facebook a Comisiei Read more

Dezvăluiri de Centenar despre originile mitocondriale ale românilor

Geneticiana Florina Raicu face dezvăluiri despre originile genetice mitocondriale ale Românilor. Raicu a constatat că, Read more

Primar PSD: „În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii”

Un primar PSD a jignit românii, făcându-i pe toţi (cei rămaşi în ţară) beţivi şi Read more

Miron Ignat în presa rusă: “Românii se spală în troacă!”

Deputatul Miron Ignat a declarat pentru presa rusă că românii se spală în troacă. Această Read more

Declaraţii de avere pentru toţi românii impuse din anul 2018?

De la 1 ianuarie 2018, salariaţii români ar urma să depună anual declaraţii de avere. Read more

Platforma Unionistă cere preşedintelui măsuri urgente

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 solicită Guvernului României să întreprindă o serie de măsuri urgente pentru Read more

Situaţia. Totuşi: de ce pleacă românii din România?

Nu voi da acum vreun verdict, dar ţin să menţionez că situaţia este şi cu Read more

Revista presei. Ponta ameninta Evenimentul zilei

~sechestru pe gunoiul Cosa Nostra~Steaua sub teroarea Becali~frauda, sport national in Grecia~personajele din sceneta franceza Read more

Ce se ascunde in spatele eliminării Istoriei Românilor

Moscova a reuşit să-i convingă pe americani că nu armatele ruse la Nistru sunt problema Read more

Revista presei. CURS: Boc conduce in sondaje

~alegeri in PDL~Eurovision. O poveste veche~Elena Turcu se intoarce in magistratura~romanii prigoniti in Banatul Sarbesc Read more

Share