Ioan Niculae, sfârşit de imperiu financiar (revista presei)

Share

Sfârşitul imperiului financiar al lui Ioan Niculae este aproape, susţine Naţional. Lui Niculae i se va trage de la amantă şi de la niscaiva trafic cu alcool şi tutun, ca la orice casă mare, care se respectă.

Casa Regală de România ar fi fost definitiv compromisă de către securişti, susţine Adrian Papahagi, citat de Aktual24.

Revistablogurilor.ro susţine că Nicolae nu ar fi respectat eticheta Casei Regale, participând la diferite competiţii sportive care intră în conflict cu aceasta, nu a învăţat limba română şi s-a arătat dezinteresat să se instruiască în diplomaţie.

HotNews afirmă că Neculai Onţanu, fierar betonist de renume global, este suspect de plagiat în teza de doctorat coordonată de Găbiţă Anticorupţie.

Aşa cum ne aşteptam, calculele pe care le-a pus pe hârtie Victor Ponta acum două zile, la România TV, cu scrisul său de agramat, sunt mincinoase. Scrie despre aceasta Adevărul.

PSD continuă să ungă cu parale grele balamalele instituţiilor Statului Român, după ce salariile funcţionarilor Guvernului şi Administraţiei Prezidenţiale au fost mărite şi ele cu 70%, cum explică BN24.

Această nouă umflare a unei anvelope salariale este o nouă povară la bugetul greu încercat al statului. Când o să vină un guvern responsabil şi va face calculele, ne vom lua toţi cu mâinile de cap.

Banii care au fost folosiţi pentru ridicarea Palatului de Justiţie din Craiova sunt nelegiuiţi, conform EvZ. Culmea ar fi ca niscaiva corupţi de prin Craiova să fie sanctificaţi la închisoare în această clădire.

Doru Cireaşă scrie pentru România liberă despre vreo 10 proiecte de infrastructură lăsate baltă de Cabinetul Ponta anul acesta. Cel mai important poate fi terminarea lucrărilor la Centura Sud Bucureşti.

Traian Băsescu afirmă că soluţia de viitor pentru România este unirea cu R. Moldova, conform cotidianului Bursa.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a descoperit că Banca Românească practică nişte comisioane nelegale, conform Curierului naţional.

China şi-a devalorizat moneda naţională, spune Gândul. Este cea mai mare devalorizare din ultimii 20 de ani. Este evident că astfel autorităţile chineze încearcă să compenseze efectele căderii Bursei de la Shanghai.

Share