home EVENIMENT Înregistrare cumplită din Colectiv. Primul apel la 112

Înregistrare cumplită din Colectiv. Primul apel la 112

Share

Înregistrarea primului apel la 112, al unui tânăr scăpat din infernul în escaladă din Clubul Colectiv, face ravagii pe Internet. Un tânăr sună înnebunit, la 22.32, la 112. Răspunde doamna operatoare, croşetând călcâiul ciorapului stâng al nepoţelului.

Ceea ce urmează este înfricoşător. Doamna operatoare croşetistă cere statistici, calmă, tacticoasă, sorbindu-şi cafeaua, în timp ce tânărul scăpat din Club Colectiv urlă.

Intervine apoi un pompier, la fel de calm şi relaxat şi începe să ceară date statistice. Câţi răniţi sunt? În acest timp, pe fundal, în înregistrare, se aud tot mai multe urlete dezarticulate ale celor ieşiţi din Clubul Colectiv în flăcări

Cei care au obţinut de la STS înregistrarea acestui apel cumplit din Colectiv, care seamănă cu una dintre înregistrările telefonice cu un ins prins în Twin Towers, pe 11 septembrie, scriu:

Desi li s-au transmis informatii despre amploarea dezastrului inca din primul minut, dar si apoi, prin nenumaratele apeluri, primele echipaje sosite tot au fost intr-atat de socate astfel incat nu au procedat la deschiderea celei de-a doua porti a fabricii si nici nu au solicitat vreun echipaj de descarcerare in acest sens.

Au preferat sa care in conditii improprii si tardiv victimele imobilizate sau inconstiente pe o distanta de peste 100 de metri pana in piata Bucur.

De mentionat este si ca echipa de descarcerare poate ar fi identifictat si faptul ca usile laterale metalice ale conteinerului erau blocate cu un lacat ce se putea fi spart cu ciocanul astfel creandu-se conditii mult mai bune pentru interventie.

Citeşte şi
În CEx PSD, s-a discutat mutarea de la STS la AEP a softului pentru depistarea
Cu cinism, PSD profită de tragedia de la Caracal, încercând să ia sub control Serviciul
Bogdan Chirieac a câştigat aproape 17 milioane de euro (75,8 milioane de lei). Aceasta este
Un rănit povesteşte ce a păţit după ce a fost ars în Clubul Colectiv şi
Am spus de mai mulţi ani că regimul autoritar pontanaco-pesedist duce la acumularea de tensiuni.
Un designer vestimentar cu creierul cât oul de bibilică a avut o idee creaţă: să
nota: Această postare nu va fi pusă, distribuită sau promovată pe reţeaua Facebook în nici
Cel puţin trei morţii de după tragedia din Colectiv au decedat din cauza infecţiilor intraspitalieşti
Pe Facebook există trei cauze pentru organizarea unor proteste de aceeaşi factură cu marile proteste
În siajul tragediei din Colectiv, Arafat a spus că ISU nu ştia de ce se
Share