home CORUPTIE, POLITICA În curs de editare: Dan Şova, “Opere complete”, Editura DNA

În curs de editare: Dan Şova, “Opere complete”, Editura DNA

Share

Este în curs de editare cartea Dan Şova, “Opere complete”, la Editura DNA, care are sediul central în Ştirbey şi este una dintre  ele mai prolifice edituri din România. Prima ediţie a cărţii, aşa cum rareori se întâmplă, este o ediţie de lux in folio, scrisă pe hârtie filigranată, folosită în trecut de Şova, se pare, pentru confecţionat tuburi de tras pe nas.

Acum, de când e la Tubulatură, Şova nu mai trage pe nas şi a cedat psihic: spune tot ce ştie. Există oameni din PSD care, când văd aceste rânduri, încep să tremure, li se întunecă minţile şi ordonă trolilor de pe Internet:

Intră pe Facebook şi raportează-l pe nenorocitul ăsta!

Sistemul Ticăloşit despre care vorbea Traian Băsescu se cutremură din temelii, pentru că, la fiecare ins ca Şova care se varsă în “Opere complete” în faţa procurorilor DNA, factorul de multiplicare a dosarelor de corupţie lucrează nemilos.

Urmează zile grele pentru PSD, UNPR şi PNL, pentru că efectele anchetelor de corupţie care sunt instrumentate acum la Editura DNA vor duce la fragmentarea partidelor politice mari.

Printre cei despre care dă tot din el în aceste zile Dan Şova se numără Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, liderul PSD Bucureşti, care nu mai ştie cum să încapsuleze mai repede blocurile din parohia sa în polistiren expandat, doar-doar el sau unul dintre cosângenii săi politici va fi reales primar la localele din primăvară.

Este la mintea cocoşului că Şova spune multe şi cornute despre fratele său de arme, Victor Ponta, dar şi că, pentru a se răzbuna că l-a lăsat din braţe pe mâna procurorilor, va sifona tot ce ştie despre isprăvile lui Liviu Dragnea şi ale companionilor acestuia.

Aşteptăm cu interes apariţia pe piaţă a primului volum Dan Şova, “Opere complete”, la Editura DNA. Nu se ştie în acest moment în total câte volume vor avea confesiunile marelui prozator, dar se ştie că ele sunt din vena naturalismului.

Aşa se usucă trandafirii.

Citeşte şi
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile vicepreşedintelui Camerei Florin Iordache pentru toată luna
Tudorel Toader ar intenționa ca în zilele următoare să propună transformarea Secției speciale pentru anchetarea
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi că nu va mai exista nicio schimbare de miniştri
Președintele Klaus Iohannis a declarat că el şi soţia lui vor fi plecați într-o vizită
Lideri ai PSD, precum Claudiu Manda şi Niculae Bădălău, precum şi şeful Serviciului de Informaţii
Legat de Ştefan Valentin Dragnea, potrivit unor surse din rândul avocaţilor din dosarul Tel Drum,
Eixstă  unii, ca Elena Udrea, Alina Bica, Dorin Cocoş sau Dan Şova, pe lângă Liviu
Pentru Călin Popescu Tăriceanu, Direcţia Naţională Anticorupţie cere ridicarea imunităţii parlamentare pentru punerea sub acuzare
Restauraţia în Justiţie continuă pe coordonate incredibile. Procesele lui Liviu Dragnea (Bombonica), Tăriceanu (mărturie mincinoasă),
Senatorul PSD Dan Şova a fost reţinut de către procurorii DNA pentru 24 de ore,
Share