home ECONOMIE, POLITICA Cristian Diaconescu, singurul ministru consacrat competent de la PSD

Cristian Diaconescu, singurul ministru consacrat competent de la PSD

Share


VicepremierDan Nica Ministerul Administraţiei şi InternelorGabriel Oprea Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei SocialeMarian Sârbu Ministerul AgriculturiiIlie Sârbu Ministerul MediuluiNicolae Nemirschi Ministerul Sănătăţii PubliceIonuţ Bazac Ministerul Educaţiei şi CercetăriiEcaterina Andronescu Ministerul Afacerilor ExterneCristian Diaconescu Ministerul pentru IMM-uriConstantin Niţă Ministrul pentru Relaţia cu ParlamentulVictor Ponta

Dupa plecarea de la Ministerul Educatiei a mistretului cu colti de faianta Cristian Adomnitei, despre care am afirmat de la numire ca nu are cum sa castige respectul Consiliului Rectorilor, schimbam filmul si trecem la “Ambramburica se intoarce”. Nimeni nu a vazut acest best-seller?

Nici o problema, va tine prima pagina a ziarelor pe tot timpul mandatului doamnei ministru. Mi-o si imaginez pe Katy Andronescu, in timp ce se uita pe YouTube la un clip cu un elev de la Shotanga dand cu pumnul in tabla si injurandu-si profesoara, cum isi pune pudica naframa peste gura.

Dan Nica? Demagogia en fleur, Costel Casuneanu vicepremier. Marian si Ilie Sarbu? Primul va pune continuu presiune cu politici de asistare sociala a romanilor in anul de criza 2009 asupra Ministerului Finantelor, iar filosoful bugetelor, Gheorghe Pogea, va face spume la gura vorbind si nefacand nimic.

Al doilea a mai trantit odata Agricultura, in timpul Cabinetului Nastase, nefacand nimic. De ce sa pui un om competent ca Valeriu Steriu ministru? Mai bine il numeau ministru pe Petru Daea, sa stim o treaba.

Nu ii cunosc pe Nemirschi si Bazac, voi vedea de ce sunt in stare. Cristian Diaconescu este singurul ministru PSD despre care am certitudinea ca nu numai ca nu va face probleme, dar isi va face treaba foarte bine. Pozitia sa de sef al Diplomatiei il avantajeaza, punandu-l cam in postura in care a fost Adrian Nastase la inceputul anilor ‘90. Pe aceasta platforma de popularitate si simpatie, cu un plus de forta politica, Diaconescu poate sa devina in cativa ani noul lider al social-democratilor.

A, si sa nu uit: Gabriel Oprea ministru al Internelor? DNA, pregateste-te, pentru ca vei avea de lucru intens. Cum, nu se poate? PSD si PD-L au incheiat un pact de neagresiune? Aceasta ar confirma in sfarsit asertiunile neverificate pana acum, conform carora PD-L si Basescu sunt una, iar Basescu piloteaza de la Cotroceni Directia Nationala Anticoruptie.

Ar fi cea mai mare greseala.

Citeşte şi
Adrian Sârbu îşi vinde averea la bucată, după ce a fost arestat şi este urmărit
Capitolul dedicat lui Adrian Sârbu se încheie cu o secţiune darnică despre pierderile Pro la
Continuă biografia lui CT Popescu. Avem o singură menţiune de făcut: autorii sunt la un
Adrian Sârbu este încă cel mai influent român din mass-media, iar motorul creșterii sale sunt
Adrian Sârbu ar urma să se întoarcă în România ca şef la Mediafax Group, după
Veniturile operațiunilor CME în România au înregistrat o creștere de circa 1,26 milioane de dolari
Adrian Sârbu, preşedinte şi CEO al Central European Media Enterprises (CME)a vândut 50.000 de acţiuni evaluate
Vizibil si acum pe net, “Ceausismul lui Nastase” a aparut in vara anului 2003, adica
Procurorii au decis inceperea acţiunii penale şi reţinerii lui EFTIME IONUŢ ADRIAN sub aspectul săvârşirii
Masurile de austeritate bugetara ar trebui sa fie mentinute si in anul 2011. Este de
Share