home EUROVISION, EVENIMENT HORROR: Marina Almasan-Socaciu e coordonatorul proiectului Eurovision 2010

HORROR: Marina Almasan-Socaciu e coordonatorul proiectului Eurovision 2010

Share

Marina Almasan'Ceea ce ma asteptam sa se intample s-a materializat, si inca intr-una dintre cele mai horror versiuni cu putinta: Marina Almasan-Socaciu, varful de lance al gruparii muzical-izolationiste din TVR, care a coordonat, intr-un fel, cu emisiunea "Ne vedem la TVR", acum doi ani, atacul contra favoritilor Biondo, se ocupa de editia Eurovision Romania 2010.

Era evident ca se va petrece exact ceva de acest gen: dupa editia dezastruoasa din anul 2008, cand Nico si Vlad Mirita au luat lingura de lemn la Belgrad, in ultimul moment, dupa ce la precalificari se inscrisesera 5 concurenti, tarziu, in noiembrie 2008, Dan Manoliu a fost rugat sa se ocupe de organizarea Eurovision 2009.

Manoliu a reusit sa salveze desfasurarea concursului dupa regulile stabilite pentru Eurovision in acel moment, in sensul ca, afland cine este organizatorul, foarte multi muzicieni s-au inscris in ultimul moment in concurs, pe o data limita de inscriere amanata cu doua saptamani.

In schimb, calitatea creatiilor muzicale a fost mai slaba ca in urma cu un an, iar pentru Moscova a fost aleasa in concursul national o piesa slaba, terna, cu limite interpretative clare, cantata insa foarte bine de Elena Gheorghe, fosta solista a trupei Mandinga.

Clasarea acesteia in finala Eurovision pe o pozitie foarte slaba, care i-a adus la Moscova premiul Crocobaurul de Faianta, a dus la retragerea indrituirii lui Manoliu.

Stiam despre acest fapt inca din vara. Nu stiam si cine ii succede. Credeam ca din nou Duma. Acum am aflat: numele personajului este Marina Almasan, sotia lui Victor Socaciu.

Cred ca trebuie sa ne asteptam de la aceasta editie Eurovision, care se apropie, la tot ce este mai rau.

Vom avea in concurs melodii foarte slabe, multi romani si putini straini. Acestia, avizati de patania celor de la Biondo, stiu ca nu prea are sens sa participe, pentru ca juriul, ales pe spranceana, va decide sa fim reprezentati de o formatie romaneasca sau de un cantaret roman si in general putem fi foarte convinsi ca ne vom apropia copios de standardele muzicale ale Albaniei.

Vizualizeaza aici comunicat TVR Eurovision

Share