home CORUPTIE, POLITICA Grigore Cartianu sugerează că Guşă e omul Rusiei. “El e agresorul!”

Grigore Cartianu sugerează că Guşă e omul Rusiei. “El e agresorul!”

Share

Aşa cum am mai informat, Rareş Bogdan nu este singur. Şi nu există numai dezvăluirile lui Oreste, ci şi vituperările lui Grigore Cartianu despre ceea ce se întâmplă la Realitatea TV.

Grigore Cartianu despre o posibilă paranoia

PARANOIA

Cozmin Gușă: “Singurul lucru interesant şi folositor din <<telenovela Rareş Bogdan>> este că, analizând poziţionarea publică a unor invitaţi ai Realităţii, l-am identificat pe generalul Florian Coldea (fostul prim-adjunct al directorului SRI) în spatele acestei operaţiuni. Nu-i mare surpriză, dar e utilă: vom renunţa la colaborarea cu <<trompetele lui Coldea>>, este ceva benefic pentru dezbaterea publică din România”.

1. Această declarație este specifică unui paranoic.

2. Invitații de forță ai lui Rareș Bogdan au renunțat la Realitatea lui Gușă, nu invers. Gușă s-a trezit târziu și-i interzice pe cei care oricum nu mai veneau.

3. A insinua că invitații lui Rareș Bogdan sunt “oamenii lui Coldea” este o mârlănie e mare ticălos. Și o dovadă de mare lașitate. Să dea nume dacă știe ceva! Dar nu poate, pentru că ar plăti scump la judecată. Doar un certificat de nebun iresponsabil l-ar mai salva.

4. După ce a simulat orientarea pro-europeană, Gușă a revenit pe traiectoria rusească. Diversiunile sale coboară direct din manualul KGB.

Grigore Cartianu despre scuzele cerute de Guşă lui Rareş Bogdan

SCUZE

Să te numești Cozmin Gușă și să-i pretinzi lui Rareș Bogdan să-ți ceară scuze “pentru situația creată” este ca și cum fata bătută și tâlhărită la lift ar fi pusă să-i ceară scuze agresorului recidivist.

În cazul de față, Rareș e victima, Gușă e agresorul. Cel ce trebuie să prezinte scuze este co-patronul Realității TV, pentru că și-a permis să interzică invitați în emisiunea lui Rareș Bogdan! Sigur, și în altele, dar acesta este cazul care a explodat.

Rareș și-a crescut emisiunea până la nivelul de lider de piață și a tractat întreaga televiziune după el. Gușă a încercat să profite de audiența imensă de la “Jocuri de putere” pentru a crea o caricatură de partid.

Rareș a câștigat încrederea publicului, Gușă a abuzat acest public prin “analizele” sale interminabile, monologuri telefonice la care realizatorul emisiunii și 7-8 invitați erau nevoiți să asiste jenați.

Rareș a invitat oameni credibili și onești, Gușă a umblat cu “lista neagră” și s-a autoinvitat, încercând să călărească o audiență care nu era a lui. Tot un soi de căpușare, specifică politicienilor venali.

Rareș propunea subiecte de mare interes, precum hoțiile PSD-ALDE, valiza Tel Drum și represiunea din 10 august, Gușă deturna discuția și introducea paraziți, precum “statul paralel”, “bubele” Opoziției și judo, mult judo. Nu fotbal, nu Simona Halep, ci judo, că tot e don Cozmin președinte pe-acolo!

Iar după toate astea, Gușă e cel care-l somează pe Rareș să-și ceară scuze! Tupeul agresorului în fața victimei.

În fond, nicio surpriză: Gușă a rămas personajul alunecos, intrigant și combinator pe care-l alergau niște cetățeni prin Piața Universității. În ultima vreme, la adăpostul audienței și al imaginii create de emisiunea lui Rareș Bogdan, a reușit să se deghizeze în om de treabă. Dar când a simțit miros de sânge, lupul a aruncat blana de oaie și a rânjit cu colți de fiară.

Citeşte şi
Ambasadorul Federatiei Ruse in Romania, Valeri Kuzmin, a fost prezent sambata alaturi de Marian Oprisan
Ramona Bruynseels, candidata lui Dan Voiculescu la Preşedinţia României, s-a lovit la operaţie, apoi a
Zilele trecute, Rusia a suferit o lovitură fantastic de grea. De la Sitek, un contractor
Ministerul rus al Afacerilor Interne a anunțat despre cercetarea penală a fostului lider PD, Vlad
400 de agenți de securitate privați, care derulează misiuni secrete pentru Rusia, s-au deplasat în
Senatorul liberal Florin Cîţu susţine că există o legătură strânsă între taxa pe lăcomie, inventată
Jurnalistul Rareş Bogdan trage un semnal de alarmă într-un articol publicat în Reporter Global, franciza
În apropiere de graniţa cu Ucraina sunt sute de tancuri ruseşti, importante capacităţi ofensive, relevă
Patru muncitori au fost răniți și unul este de negăsit după ce singurul portavion al
Rusia continuă testele de vigilenţă, viteză de reacţie şi celelalte la frontiera de est a
Share