home CORUPTIE, POLITICA Gogoaşa dezumflată a protocolului Parchetul General – SRI. Download aici documentul

Gogoaşa dezumflată a protocolului Parchetul General – SRI. Download aici documentul

Share

Gogoaşa dezumflată a protocolului dintre Parchetul General şi SRI a plesnit în faţa corupţilor. Acum, ăştia stau ciotcă la tembelvizor şi interpretează abuziv fiecare articol şi paragraf dintr-un protocol normal, legal şi perfect constituţional. Pe care nelegiuiţii care au pus mâna pe CCR l-au interzis.

Curtea Constituţională dorneană joacă deschis pentru PSDragnea

Pentru că exact aşa stau lucrurile. Nu este nimic ezoteric în acest document normal. Semnat de două instituţii ale statului român care trebuie să colaboreze între ele pentru domnia statului de drept, a legii şi ordinii.

citeşte aici protocolul PG – SRI descretizat
download aici protocolul PG – SRI descretizat

Dacă unii sunt corupţi, nelegiuiţii, fac ilegalităţi, punând în pericol siguranţa naţională, SRI este instituţia care trebuie să-i prindă. Iar procurorii sunt cei ce trebuie, cu datele primite de la SRI, să-i trimită în judecată pentru faptele lor penale.

Goagoaşa dezumflată cu care cei ce încearcă izolarea instituţiilor statului de drept intoxică opinia publică

Dar asta îi deranjează foarte tare pe aceşti domni şi doamne. Aşa că ei conspiră la dărâmarea statului de drept, adică la controlarea instituţiilor care îi prind cu mâţa-n sac. Şi lansează gogoaşa asta dezumflată.

Pentru că îi deranjează, interzic instituţiilor statului să coopereze între ele, prin oamenii lor de la Curtea Constituţională. Apoi, fac propagandă, prezentând public ca pe o oroare protocolul, pe care prietenii lor de la CCR l-au declarat neconstituţional.

Ei bine, nu este o oroare. Sunt lucruri normale, de bun simţ: Singurul lucru pe care îl reproşez instituţiilor e că au secretizat o asemenea banalitate.

Gogoaşa dezumflată, bomba fâsâită care zumzăie acum

Trebuiau să-l facă public şi dezamorsau de ani de zile bomba asta fâsâită care zumzăie acum pe ventilatoarele de rahat ale sistemului corupt. Să luăm dară la întâmplare câteva articole:

Art. 2. – Partile coopereaza, potrivit competentelor ~i atributiilor
prevazute de lege, in activitatea de valorificare a informatiilor din domeniul prevenirii ~i combaterii infractiunilor impotriva securitatii nationale, a actelor de terorism, infractiunilor ce au corespondent in amenintarile Ia adresa securitatii nationale ~i a altor infractiuni grave, potrivit legii.

E logic ca instituţiile statului să coopereze

Deci, care este problema? Instituţiile cooperează. E logic. Vreţi să nu coopereze? E ilegal să coopereze instituţiile statului român  pentru combaterea “infractiunilor impotriva securitatii nationale, a actelor de terorism, infractiunilor ce au corespondent in amenintarile Ia adresa securitatii nationale”?

E logic şi normal. Cine poate fi deranjat de aşa ceva? Cei care fa exact astfel de infracţiuni, nu? Aşadar, cel mai corect ar fi acum să ne uităm la PSD-ALDE şi să ne spunem: PSD-ALDE vor să îi împiedice pe cei îndrituiţi legal să depisteze infracţiunile la adresa securităţii naţionale, actele de terorism, ameninţările la adresa securităţii naţionale. Punct.

Să nu ai asistenţă tehnică procurorii

Alt articol. Secţiunea 3, art. 3:

aliniat k. acordarea de catre Serviciu, in conditiile legii ~i ale prezentului Protocol, a asistentei tehnice de specialitate procurorilor in cauzele prevazute Ia art.2, in care administrarea mijloacelor de proba impune cuno~tinte ori dotari tehnice specifice

Aşadar, domnii Dragnea, Tăriceanu şi acoliţii lor din PSD şi ALDE încearcă acum, după ce au reuşit să lase procurorii fără asistenţă tehnică de specialitate în cauze penale de siguranţă naţională, cu ajutorul lui Traian Băsescu, să facă dintr-un lucru firesc – acordarea de către SRI de asistenţă tehnică de specialitate pentru procurori – o chestiune monstruoasă.

Nu vor ca SRI să fie informat asupra infracţiunilor de siguranţă naţională

Alt pasaj semnificativ:

Art. 7. – (1) (n.n.: Parchetul General) Pune Ia dispozitia Serviciului, Ia cerere sau din oficiu, date şi informatii care prin natura lor prezinta interes operativ pentru contracararea sau prevenirea unor amenintari Ia adresa securitatii nationale. (2) Pune Ia dispozitia Serviciului, datele ~i informatiile.

Aşadar, există nişte domni politicieni în ţara asta care nu vor ca SRI să fie informat de către Parchetul General, astfel ca Serviciul să poată contracara sau preveni ameninţări la adresa siguranţei naţionale.

Deci, trebuie să înţelegem că, dincolo de faptul că robinsonadele cu iz penal ale lui Dragnea sau Tăriceanu afectează siguranţa naţională a statului român, există astfel de acte pe care PSD-ALDE nu vor să le afle procurorii de la SRI şi viceversa.

E grav. Trebuie să scăpăm de ăştia rapid, cu tot cu gogoaşa dezumflată de ei. Sunt un pericol pentru România.

Citeşte şi
PSD acuză PNL că ştia de la SRI de pandemie, din decembrie

PSD nu putea să asigure stocuri pentru epidemia de SARS cov2, care nu exista în Read more

Crin Bologa, virtual nou şef DNA, vrea colaborare cu SRI

Crin Bologa, propus de ministrul Justiţiei pentru funcţia de procuror-sef al DNA, considera că Direcţia Read more

Daniel Dragomir, fost colonel SRI, a pierdut procesul la CJUE

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a pierdut procesul la Curtea de Justiție a UE în Read more

SRI a predat CNSAS mii de documente ale fostei Securităţi comuniste

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informații (SRI), Ovidiu Marincea, a anunțat, într-o postare Read more

Antena 3, titlu mare pe ecran: „De ce nu intervine SRI?”

Mesaj stupefiant la Antena 3, pe fondul dezbaterilor despre cazul Caracal. Postul lui Dan Voiculescu Read more

Dragnea minte şi vorbeşte despre un bătrân bătut de protestatarii anti-PSD

Dragnea a inventat un bătrân despre care a afirmat că ar fi bătut de protestatari. Read more

CTP: Scopul întregii harababuri este discreditarea totală a Justiţiei şi SRI

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) a vorbit despre "situaţia de stare de asediu în care Read more

Tudorel Toader conduce un SUV primit cadou de la SRI

Mașina de serviciu a lui Tudorel Toader, rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași, Read more

Statul paralel şi conspirativita protocoalelor secrete

Să analizăm cu mai multă atenţie mitologia pe care se bazează PSD-ALDE şi pe care Read more

Ministerul Justiţiei are două protocoale încheiate cu SRI

Asociaţia Forumul Judecătorilor din România a precizat duminică, într-un răspuns primit de la Ministerul Justiţiei, Read more

Share