Gigi Becali aberează despre conflictul Israel – Hamas

Share

Renumit pentru opiniile sale controversate, Gigi Becali și-a exprimat părerea și despre evenimentele sângeroase din Israel.

El consideră că, „excluzând faptul că acolo mor oamenii și nu e bine, orice război e în avantajul nostru. Și la fotbal, și economic.

Gigi Becali aberează despre conflictul Israel – Hamas

Nu o să aibă chef de fotbal. Iar economic sunt 500.000 de evrei care o să vină în România. Le e frică. Au bani, au aia… O să cumpere case.”

Finanțatorul stelist a făcut, de la volanul mașinii sale de lux Rolls-Royce Ghost Black Badge 2022 (având un preț de 480.000 de euro), o serie de declarații jurnaliștilor, după ce a dat mai întâi la volum maxim muzica bisericească, pe care o asculta.

În opinia sa, armata israeliană va rezolva rapid situația din Gaza: „Nu va dura mult. Evreii conduc lumea și tu te pui să îi ataci pe ei?

Citeşte şi: Familia lui Gigi Becali, către Gică Hagi: “Eşti cel mai bun din cocină!”

Le ataci copiii pe acolo? În maximum cinci luni îi va spulbera. Se va alege praful de Fâșia Gaza! Așa văd ei. Nu ai cum să te iei de ei.

O să-i spulbere. Miliardele sunt la ei. Conduc lumea! Cum să te iei cu ăia? E ca și cum m-aș bate eu cu Manchester City”, a declarat Gigi Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali, în vena Şoşoacă. „Într-un an, ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord”

Gigi Becali a mai spus că nu este prima predicție corectă pe care a făcut-o.

„Și de pandemie v-am zis că e în avantajul nostru. Uite, acum luăm 80 de milioane de euro, din PNNR. Și războiul din Ucraina… Au venit americanii, baze americane, au investit bani.

Războiul din Israel, la fel… Vin aici, se mută aici, vor investi aici. Unde altundeva să vină? Nu există țară mai sigură că România”, s-a declarat convins Becali.

Share