home POLITICA George Maior nu confirmă, nici nu infirmă că va fi premier

George Maior nu confirmă, nici nu infirmă că va fi premier

Share

George Maior nu confirmă, nici nu infirmă că va fi premier

George Maior, directorul SRI, nu confirmă şi nici nu infirmă că va fi prim-ministru al Guvernului dacă Victor Ponta va fi ales preşedinte:

La momentul investirii noului preşedinte al României, îmi voi prezenta, spre evaluare, mandatul de director al SRI. Este o datorie de onoare şi un obiectiv profesional legitim, după 8 ani în fruntea Serviciului Român de Informaţii. Până la acel moment şi atâta timp cât voi ocupa această funcţie, nu manifest şi nu confirm interesul pentru un anume rol profesional viitor

Este exact limba de lemn tipică politicianului George Cristian Maior.

Dar, aşa cum am explicat, nici nu infirmă. Credem că e minciună prin omisiune. Tradiţia a fost stabilită anterior de şeful SIE, Teodor Meleşcanu, care, în funcţie fiind, a strâns hoţeşte semnături pentru candidatura sa.

Dacă George Maior va fi premierul preşedintelui Victor Ponta (care l-a nominalizat deja, deci lucrurile se leagă), conspiraţia va fi confirmată. Dacă va fi confirmată, vom avea revelată existenţa unei găşti de mafioţi puşcăriabili, care şi-au dat mâna cel puţin cu o parte din oamenii de serviciile secrete, pentru a impune în România o dictatură securistoid-mafiotă.

De care von scăpa foarte greu.

Share