home CORUPTIE, POLITICA Gabriela Firea şi Paul Stănescu cer retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD

Gabriela Firea şi Paul Stănescu cer retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD

Share

Primarul general Gabriela Firea şi vicepremierul Paul Stănescu cer oficial demisia lui Liviu Dragnea din fruntea Partidului Social Democrat.

info de ieri Paul Stănescu i-ar fi cerut demisia lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea: Ar trebui să facă un pas în spate

Primarul general Gabriela Firea a apreciat la TVR că o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat “ar fi benefică”.Aceasta în cazul în care liderul PSD nu reuşeşte să îşi schimbe modul de lucru, de a se consulta “doar cu două-trei persoane”.

Este doar punctul meu de vedere, nu m-am consultat cu alţi colegi. Din punctul meu de vedere, da (ar trebui să facă un pas în spate, n.r.). (…) Este doar punctul meu de vedere, nu m-am consultat cu nimeni, nu am cerut acceptul nimănui.

Ori schimbă modul de lucru şi renunţă la a se mai consulta doar cu două-trei persoane – multe care nici nu fac parte din Guvern – deci ori schimbă total modul de lucru, dar nu cred că poate să lucreze în acest sens, pentru că ar fi făcut-o – dacă poate, ar fi minunat – dacă nu, cred că o retragere ar fi benefică pentru partid, dar nu atât mai puţin pentru partid, cât pentru ţară”, a precizat Firea, întrebată fiind dacă Liviu Dragnea ar trebui “să facă un pas în spate”.

Gabriela Firea: Dragnea şi câţiva apropiaţi conduc ţara

În ce priveşte persoanele cu care se consultă Dragnea, Gabriela Firea a menţionat că sunt “câţiva apropiaţi”, mai mult din afara partidului, iar apropiaţii din interiorul partidului sunt “din ce în ce mai puţini”:

În ceea ce priveşte propunerile legislative sau iniţiativele guvernamentale care sunt cu impact public, care sunt mai sensibile, care trebuie comunicate şi explicate în mod public, cred că ar fi fost mult mai înţelept şi democrat să discute anterior cu membrii BPN, cu membrii Comitetului Executiv, pentru a găsi cele mai bune soluţii.

A crede că doar un consilier sau a crede că doar un consultant deţine adevărul absolut nu este în regulă. De ce? Pentru că întreaga echipă suferă. Nu acei consilieri sau nu acei consultanţi decontează, ci noi toţi, ca echipă. (…) Este nedemocratic ca vicepreşedinţii partidului şi membrii comitetului executiv să afle lucruri importante despre Guvern şi Parlament de pe surse, de pe site-uri.

Şi Paul Stănescu s-a sucit contra lui Dragnea

Între Paul Stănescu și Liviu Dragnea nu mai există cale de împăcare au confirmat surse din organizația PSD Olt. Unde s-a produs deja o scindare între Stănescu, șeful PSD Olt, și Marius Oprescu, șeful CJ Olt. Din această cauză Oprescu a refuzat să meargă la nunta fiului lui Dragnea deși fusese invitat personal de acesta!

Luni, o publicație online afiliată grupării Stănescu l-a atacat violent pe Darius Vâlcov. Conform surselor noastre, cu excepția lui Florin Iordache, toți parlamentarii de Olt sunt de partea lui Stănescu, spune Comisarul.

Citeşte şi
Formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu a părăsit grupul ALDE Europa, după o perioadă tensionată,
Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat că la finalul mandatului de senator îşi încheie activitatea
Turcia a decis să îşi retragă cei 40 de militari dintr-un exerciţiu NATO desfăşurat în
Compania franceză Airbus ia în calcul retragerea din România şi chiar închiderea uzinei. În august, în
700 de magistraţi, grupaţi în organizaţia Forumul Judecătorilor din România, îi cer lui Tudorel Toader
Biroul Politic Central ALDE a retras sprijinul politic pentru Daniel Constantin. Acesta este copreşedintele formaţiunii
Ministrul Educaţiei a semnat ordinele de retragere a titlurilor de doctori pentru Petre Tobă şi
Marian Lupu, candidatul Partidului Democrat, a anunţat că se retrage din cursa electorală pentru preşedinţie
Din Rusia, astăzi, Vladimir Vladimirovici Putin a ordonat ministrului apărării Serghei Șoigu să înceapă retragerea
Cristoiu nu mai are energia să conducă o publicaţie, echipa lui Dan Andronic va conduce
Share