home POLITICA Gabriela Firea respinge cererea pentru protestul #Rezist de duminică

Gabriela Firea respinge cererea pentru protestul #Rezist de duminică

Share

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a respins cererea de desfăşurare a unui protest autorizat duminică. Protestul, anunţat la Primărie de Asociaţia „Evoluţie în Instituţie”, ar fi trebuit să aibă loc la sediul PSD şi la Piaţa Victoriei.

ONG-ul a solicitat Primăriei Bucureşti aprobare pentru organizarea unui protest. Acesta era planificat pentru duminică, 16 iulie, în Piaţa Victoriei şi în faţa sediului PSD. Răspunsul Primăriei? „Se interzice”. Semnat: viceprimar Aurelian Bădulescu. Evident, acesta nu este de capul său.

Reprezentanţii Primăriei susţin că în Piaţa Victoriei va avea loc o altă manifestare. Însă nimeni nu ştie despre ce este vorba. În plus, manifestanţii nu sunt lăsaţi să se deplaseze pe jos către sediul PSD, aflat în apropiere, pentru că nu pot fi protejaţi.

gabriela firea

Pe pagina Corupţia ucide a fost adăugat un eveniment. Gabriela Firea, de pază

FAPTA I: Guvernul Tudose a elaborat un proiect de act normativ, numit Codul Administrativ. Proiectul prevede, printre altele, şi abrogarea legii care interzicea persoanelor condamnate penal să facă parte din Guvern.

Asta inseamna ca un borfas, condamnat penal, va decide soarta romanilor si ii va reprezenta pe acestia.

Daca nu vrei ca viitorul sa iti fie decis de un condamnat, vino alaturi de noi si cere, in gura mare, O GUVERNARE CURATA, o guvernare care sa te reprezinte.

FAPTA II: Jandarmeria, la ordin, a facut demersuri consistente sa opreasca protestele romanilor impotriva guvernarii ALDE-PSD. Trebuie sa iesim in strada pentru a sustine DEMOCRATIA, democratie care implica dreptul constitutional la libera exprimare. Da, orice roman are dreptul sa protesteze, sa isi arate nemultumirea sau indignarea, prin protest.

“CONSTITUTIA ROMANIEI – CAPITOLUL II

Drepturile şi libertăţile fundamentale – ARTICOLUL 39
Libertatea întrunirilor

Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere şi se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme.”

CE DORIM: – un mars de la Guvern la Sediul PSD Bucuresti prin care sa atragem atentia ca NU vrem să fim o naţie de hoţi. Apărăm democraţia! prin care dorim sa:

– ne asiguram ca Romania nu va fi condusa de hoti si interesele acestora
– ne asiguram ca drepturile cetatenesti, cele elementare, libertatea de opinie sunt respectate si aparate cu tarie.

Va asteptam!
Un share si, cel mai important, participarea vor schimba Romania. In bine!

Gabriela Firea, interdicţia, opresiunea, represiunea şi punerea dopului

Cititorul ar putea să se întrebe totuşi: dacă a semnat viceprimarul Bădulescu, de ce o dăm din titlu cu Gabriela Firea? Răspunsul este: pentru că avem de-a face cu o lucrare coordonată. Duminica trecută, un protest relativ mic a fost întâmpinat de jandarmi cu ostilitate.

Un manifestant, considerat unul dintre liderii protestelor, a fost reţinut şi amendat. Asociaţia „Evoluţie în Instituţie” este condusă de el şi se numeşte Mihai Cristian Dide.

Dide, protestatar ridicat pe sus de jandarmi la protestul #Rezist

Este a 6-a sau a 7-a declaratie pe care mi-o interzic abuziv. am si o plangere penala pentru abuz in serviciu la adresa lui Bădulescu, viceprimarul.

, a declarat Dide pentru Starea Presei.

Protestele ar putea să devină violente

Este o noutate. Până acum, cu unele episoade mai tensionate, Jandarmeria a protejat protestele spontane. A existat un soi de colaborare între manifestanţi, care ofereau flori jandarmilor, şi forţele de ordine, care colaborau cu actanţii protestelor întru izolarea şi eliminarea provocatorilor.

Dar ce se petrece acum? Explicaţia este, credem, că a intrat în funcţiune cureaua de transmisie politică. “Băieţii” din PSDragnea strâng şurubul, interzic proteste, pentru că li se apropie funia de par. Gabriela Firea face parte din gaşca asta.

Execută ordinele. Se apropie poate momentul când vor da cu grenade lacrimogene. Este posibil să reapară ultraşii, care să provoace violenţe. Apoi organizatorii protestului civic ar putea fi acuzaţi pentru violenţe, reţinuţi şi amendaţi.

Dragnea este încolţit

Jandarmii vor bate ca la fasole. Sunt metode tipice de intimidare din arsenalul succesiunii FSN-FDSN-PDSR-PSD. Totul depinde de disperarea lui Arturo Liviu Ui Dragnea şi a clanului din jurul său. Care se simte tot mai încolţit şi atunci devine violent şi ameninţător. Arată cu pumnul.

Cu cât este mai mare disperarea, cu atât vor fi mai duri. Atunci, vor fi proteste mici, haotice. Manifestanţii se vor teme să iasă până-ntr-o zi, după care va urma răbufnirea. Aşa se întâmplă când pui dop. Se adună tensiune şi într-o zi pocneşte. Societatea civilă e ca şampania.

Fâsâiala din decembrie 1989

Ruşii au priceput asta în 1989 şi au dat drumul controlat, activându-şi conservele, la Revoluţia din decembrie 1989. Serviciile secrete ruse, maghiare şi sârbe au ajutat la agitarea sticlei mai repede, apoi au ţinut dopul, ca să se fâsâie.

Altfel, prin februarie 1990, ei estimaseră că răbufnea şi-i mpătura încă de atunci aproape pe toţi. Aştia de acum pun dop din cauza disperării lui Dragnea. Paradoxal, trebuie să ne rugăm să reziste cât mai mult în şa Flauşatovsky, pentru ca atunci când răbufneşte să îi măture mai tare pe toţi.

Aar atunci lupta pentru reconstrucţia instituţională va dura ani sau decenii. Depinde cât rău va mai face gaşca lui Dragnea.

Citeşte şi
Proteste masive urmează în jurul fortăreţei Palatului Parlamentului

Vremea vine iarăşi, proteste masive de stradă se apropie din nou în România. Din februarie a.c., Read more

Piața Victoriei este a noastră! STOP amenzilor abuzive! Nou protest

Manifestanţii #Rezist se pregătesc de un nou protest, duminică, între orele 19.00 - 22.00. Acesta Read more

Proteste masive în Bucureşti şi ţară organizate #Rezist

O nouă serie de proteste masive este anunţată a avea loc în Bucureşti şi în Read more

#Rezist are 1005 zile de proteste antiguvernamentale, la Piaţa Victoriei

La inceputul acestei saptamani s-au implinit 1.000 de zile de protest neintrerupt in Piata Victoriei Read more

Viorica Dăncilă fuge pe străzi de manifestanţii #Rezist

Protestatarul Marian „Ceausescu” a asteptat-o marti seara, in fata sediului B1 TV, pe Viorica Dancila, Read more

Gabriela Firea dă 10.000 de sticle cu apă manifestanţilor #Rezist

Gabriela Firea se suceşte, la un an de la reprimarea manifestaţiei de la Piaţa Victoriei.Primaria Read more

Orlando Minte Scurtă: Dăncilă va căştiga prezidentialele. Haştagul Rezist e o ruşine

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, supranumit Orlando Minte Scurtă, este convins ca Viorica Dancila Read more

Olguţa Vasilescu atacă protestatarii Rezist şi pe Iohannis din cauza Cazului Caracal

Olguta Vasilescu delirează cu spor pornind de la Cazul Caracal: Procurorul care nu a intrat Read more

Antena 3 aiurează: “Guvernul PSD-ALDE are şi un membru #Rezist!”

Un atac concertat al tandemului Marius Pieleanu – Bogdan Chirieac a avut loc recent, la Read more

Rezist a făcut slogan dintr-un morman de zăpadă murdară. “Aici e PSD Firea”

Mai mulți protestatari Rezist din asociația "Evoluție în Instituție" a lui Cristian Mihai Dide au Read more

Share