Gabriela Firea mai ia un pumn în cap de la Justiţie. Noi hotărîri suspendate

Share

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, să suspende hotărârile de Consiliu General prin care erau desfiinţate patru administraţii din Bucureşti pentru a face loc companiilor nou-înfiinţate de Gabriela Firea.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs tot la TMB.

USR: “Gabriela Firea, obişnuieşte-te să pierzi!…

… Aroganţa şi incompetenţa doamnei primar a Capitalei au mai primit o lovitură în Justiţie. Tribunalul Bucureşti a decis, astăzi, să suspende hotărârile de Consiliu General prin care erau desfiinţate patru administraţii pentru a face loc companiilor năşite în Voluntari să direcţioneze banii publici către găştile prietene PSD“, scrie pe Facebook Ana Ciceala, consilierul municipal USR care a făcut anunţul.

Întrebată de un internaut despre care administraţii este vorba, Ciceala răspunde într-un comentariu: “Administraţia Străzilor, ALPAB, Administraţia Fondului Imobiliar şi Administraţia Cimitirelor”.

Consilierul USR adaugă că, în luarea deciziei, instanţa a ţinut cont şi de victoria pe care USR a obţinut-o recent la Curtea de Apel, prin care hotărârile de înfiinţare ale companiilor municipale au fost anulate, notează Ziare.com.

Share