home POLITICA Gabriela Firea este audiată astăzi la Parchetul General, probabil în Dosarul Danjarmeria

Gabriela Firea este audiată astăzi la Parchetul General, probabil în Dosarul Danjarmeria

Share

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, este citată marţi la Parchetul General. Informaţia a fost confirmată de Gabriela Firea pentru Realitatea TV. Cel mai probabil, aceasta va fi audiată în calitate de martor.

UPDATE: Gabriela Firea a ieşit de la audieri după trei ore, în calitate de martor. Declaraţiile acesteia vor face obiectul unei postări ulterioare.

Gabriela Firea o acuzase pe Carmen Dan de spionaj

Gabriela Firea va fi audiată după acuzaţiile de spionaj pe care aceasta i le-a adus ministrul de Interne, Carmen Dan.

Primarul general a afirmat în weekend că ministrul de Interne Carmen Dan a venit pregătită în şedinţa CEx PSD cu hârtii care reprezentau discuţii private pe WhatsApp, după ce în urmă cu un an a recunoscut că are discuţii, de pe aceeaşi aplicaţie, ale unui senator şi că sunt uşor de interceptat.

Ce scoate dinntr-un dosar un ministru

“Doamna ministru a scos dintr-un dosar, deşi nu cred că avea de unde să ştie ce voi spune eu, decât dacă îmi urmăreşte corespondenţa, probabil, a scos nişte foi că sunt xeroxuri convorbiri private dintre doamna prefect şi un secretar de stat.

Am întrebat <> A întors atunci discuţia şi a spus că domnul secretar de stat i-a pus la dispoziţie. I-am spus că <>. dacă la acest nivel am ajuns. Noi ne luptăm cu statul paralel, dar parte din statul paralel e pe lângă noi, cu o doamnă ministru de Interne care vine la Comitetul Executiv pregătită în apărarea sa cu nişte mesaje private”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Aceasta spune că se poate simţi spionată atâta timp cât a fost prevenită de ministrul de Interne, Carmen Dan, că aplicaţia WhatsApp este uşor de interceptat.

“De vreme ce ştia ce voi spune eu şi nu am vorbit cu nimeni şi venise pregătită cu nişte convorbiri private pe WhatsApp şi m-a prevenit anul trecut să fiu atentă ce vorbesc pe WhatsApp că acestea sunt uşor de interceptat şi are la dispoziţie, probabil de la serviciul intern de informaţii al MAI, discuţii dintre un senator şi unele persoane….Şi nici la acest argument nimeni nu a intervenit. Dacă acesta e sensul în care se îndreaptă unii colegi “, a mai spus Firea.

Share