home POLITICA FUGE PĂMÂNTUL Codrin Ştefănescu aberează la greu în numele PSD

FUGE PĂMÂNTUL Codrin Ştefănescu aberează la greu în numele PSD

Share

Le fuge pământul de sub picioare. Este dezastru la PSD. Doi pioni de bază ai PSDragnea sunt în colimatorul DNA. Imediat, ţipă Codrin Ştefănescu. Dar ţipă răguşit şi, evident, speriat.

Codrin Ştefănescu intră în istoria universală a umorului absurd

“Suntem pur și simplu stupefiați!”, strigă în comunicatul de azi Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct PSD. De ce sunt stupefiaţo Ştefănescu şi cu acoliţii săi? Răspuns:

În plin scandal național ce are ca subiect abuzurile statului paralel, susținut de înregistrări, filmări, declarații incendiare din interior, scandal care este preluat până și de presa internațională, rămășițele fostului binom, în loc să-și prezinte în bloc demisiile de urgență, continuă bătălia nu numai împotriva PSD și a lui Liviu Dragnea, ci pur și simplu împotriva românilor care au votat pentru o schimbare totală de paradigmă, pentru drepturi, libertăți fundamentale, stoparea abuzurilor, pentru a nu mai exista frică și nu în ultimul rând pentru asanarea instituțiilor statului.

Fuge pământul şi gaşca lui Liviu Dragnea o dată cu el

De ce spune că le fuge deci pământul celor din PSDragnea? Iată mai jos răspunsul marca Codrin Ştefănescu, adică dotat cu spume multe la gură:

Pentru că există tot mai multe informații că rămășițele binomului ce se simt amenințate de campania de curățare a sistemului, declanșată de PSD, acționează coordonat împotriva lui Liviu Dragnea, președintele partidului, printr-o adevărată operațiune desfășurată în mod special prin intermediul DNA și a acoperiților din presă.

Adică cum? Iată cum: George Maior, care se visează de ani de zile președinte PSD, prim ministru sau chiar președinte, e făptaşul. Dar nu de capul lui, ci “în echipă cu Coldea, Kovesi și recent cu grupul Ponta”. Aceştia “coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizând ultimele resursele pe care le mai au în sistem”.

Fuge pământul la PSD, Codrin Ştefănescu urlă

“Acțiunea de astăzi, împotriva viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, este doar o ultimă zvâcnire în bătălia pe care o duc împotriva PSD”, se stropşeşte Ştefănescu. Atunci când fuge pământul, cei prinşi pe alunecarea de teren ţipă şi se agaţă de ce li se pare fix.

Mai mult, ameninţă cu represalii:

… îi anunțăm public (n.n.: pe cei din aşa zisa conspiraţie anti-Dragnea) că nu vor avea nicio șansă să ducă acest plan până la capăt. și în perioada imediat următoare este posibil să cerem revocări, demisii și anchete vizavi de toate declarațiile șocante apărute în ultimele săptămâni.

Pentru că nu vom abdica niciodată de la promisiunile făcute românilor: democratizarea reală a României și aducerea în matca constituțională a tuturor instituțiilor statului. Punct.

Chiar aşa se termină. “Punct.”. O fi vreun mesaj codificat. Indiferent ce înseamnă acest ultim cuvânt, ştim că ei vor încerca în continuare să demoleze statul de drept.

Share