home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Freciu: Bodyguarzii nu cred ca au de-a face cu jurnalistii

Freciu: Bodyguarzii nu cred ca au de-a face cu jurnalistii

Share

“Nu exista nici o schimbare, nici un contract schimbat la Realitatea. De altfel, pentru a face orice schimbare in consiliul de administratie, trebuie convocata AGA (Adunarea Generala a Actionarilor, n.r.). Nici nu s-a pus problema”

, a declarat luni pentru HotNews.ro Sorin Freciu, presedintele Consiliului de Administratie (CA) al grupului media Realitatea, referitor la tensiunile de la Realitatea, despre care presa a scris duminica.

foto: Juego Gratis Mario – Categoría Monsters vs Aliens Aliens-vs-Monstruos
fotoinfo: “Descripción: Fabuloso juego gratis Aliens-vs-Monstruos, en el cual tienes que ir saltando de plataforma en plataforma sin caerte para conseguir avanzar”

In ceea ce priveste prezenta mai multor bodyguarzi adusi de Sorin Ovidiu Vantu si Sebastian Ghita in sediul Realitatea TV, Sorin Freciu a confirmat pentru HotNews.ro prezenta lor, dar a exclus orice influenta asupra muncii jurnalistilor:

“Nu cred ca bodyguarzii au de-a face cu jurnalistii. Nu sunt de acord cu prezenta lor in cladire. Nu m-a intrebat nimeni. Eu stiu de o singura firma cu care Realitatea are contract, BGS”.

Sebastian Ghiţă: “Oamenii lui Vîntu n-au decât să meargă la Tribunal”

Miercuri, atacul la Sebi Ghiţă a venit de pe blogul lui Dan Andronic:

“Aşa cum bănuiam se ascute lupta de clasă la Realitatea Tv. În luna februarie Sebastian Ghiţă, printr-un administrator al firmei, Alex (îmi cer scuze, dar nu îi cunosc numele de familie) [este vorba despre Alexandru Iacobescu, fostul pre;edinte al CSU Asesoft şi manager al ziarului Prahova – n.r.] a solicitat Coresi şi RAPPS rezilierea contractelor de închiriere a spaţiilor în care funcţionează la această oră Realitatea TV şi încheierea unor noi contracte pe aceleaşi spaţii, având ca titular de contract firma Asesoft.

Această adresă către Coresi şi RAPPS avea la bază o decizie semnată de Sorin Enache. Acum vine bomba: în urma cu 3 zile Sorin Enache a depus o plângere la Parchet împotriva lui Sebastian Ghiţă şi a administratorului său pentru fals şi uz de fals, susţinând că semnătura i-a fost falsificată.

Mai mult, Sorin Enache aduce ca argument faptul că în acea perioadă se afla în Austria, la schi. În mod cert, are loc o bătălie foarte dură pentru controlul Realităţii TV.

Aceeaşi sursă care face parte din managementul Realităţii TV mi-a spus că prezenţa lui Maricel Păcuraru în această combinaţie nu reprezintă altceva decât o altă fumigenă de tip celei cu Alekperov aruncată tot de Vântu.

Fiind cunoscute simpatiile mele pentru patronul Realităţii, nu am decât un singur comentariu de făcut: Arde-l, Ghiţă!”

Directorul Realitatea TV, Sorin Enache, neagă, însă, informaţia:

„Nu am depus plângere penală împotriva lui Sebastian Ghiţă”

Managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, declară la rându-i că nu ştie ca Enache să fi depus vreo plângere împotriva lui:

„Am vorbit cu Sorin Enache şi mi-a spus că nu e nimic adevărat, că nici vorbă să fi depus vreo plângere penală împotriva mea”… citeste tot pe Prahova News

SOV a vrut să-l şmenuiască pe Ghiţă, iar Ghiţă pe SOV. Meciul încă se joacă

Odată cu parafarea tranzacţiei de mare succes, a mai apărut o noutate pe sticlă: pitbulii deformatori de opinie ai lui Vântu au fost reeşapaţi în pechinezii deontologi ai lui Ghiţă.

Brusc, DN 1 a cunoscut o cotă superioară a traficului de navetişti între urbea lui nenea Iancu şi urbea lui Bucur – Ciobanul, ceea ce e de bine: apare şi Ploieştiul nostru pe la televizor, că avem, doar, atâtea şi atâtea talente însetate de recunoaşterea de care nu au parte prin ruralul ăsta poluat de rafinării.

Revenim.

În scurt timp de la parafarea tranzacţiei, reşaparea Realitatea TV nu a decurs în termeni amiabili. Pitbulii despre care vorbeam au devenit, brusc, inconstanţi, debusolaţi fiind de schimbarea stăpânului.

E ca într-o relaţie nouă: Ea se întreabă „bea sau nu bea, merge la curve sau nu merge?”, iar el, emoţionat de un nou început – „E curvă sau nu e curvă?”.

După cununia Vântu-Ghiţă, portalurile online de media au livrat informaţii parţiale, incomplete prin substanţa lor şi puţin sărite din context.

De exemplu, reportervirtual.ro, portalul colegului Tiberiu Lovin, a dat ca sigură cearta dintre Vântu şi Ghiţă în urma unor decizii administrative pe care cel din urmă le-ar fi luat.

Deciziile l-ar fi iritat pe SOV, de la demiterea Oanei Stancu şi a lui Adrian Ursu, până la preluarea chiriei pentru sediul postului pe societatea Asesoft patronată de Sebastian Ghiţă.

Tot gurile astea rele din media au dat ca sigură uşuirea lui Stancu şi Ursu în urma evaluării lui Ghiţă a poziţiei relaţionare a acestora în raport cu fostul angajator, SOV… citeste tot pe Actualitatea Prahoveana

Share