home SPORT FOTBAL – Nationala: Lotul lui Razvan

FOTBAL – Nationala: Lotul lui Razvan

Share

Portari: Danuţ Coman (FC Braşov), Costel Pantilimon (FC Timişoara) şi Mircea Bornescu (U Craiova)

Fundaşi: Cristian Săpunaru (FC Porto), Ovidiu Dănănae (U Craiova), Mirel Rădoi (Al-Hilal), George Galamaz (Unirea Urziceni), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Dorin Goian (Steaua), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk) şi Mihai Neşu (FC Utrecht)

Mijlocaşi: Bogdan Mara (CFR Cluj), Mihai Roman (FC Braşov), Costin Lazăr (Rapid), Dan Alexa (FC Timişoara), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Iulian Apostol (Unirea Urziceni), Cristian Tănase (FC Argeş) şi Florin Costea (U Craiova)

Atacanţi: Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Marius Niculae, Ionel Dănciulescu (ambii, Dinamo) şi Gheorghe Bucur (FC Timişoara).

Principala problema a lui Razvan Lucescu este ca trebuie sa faca o echipa din acesti jucatori foarte valorosi pe care i-a selectionat. Asa cum am spus de nenumarate ori, in timpul mandatului lui Piturca, avem jucatori, si inca foarte buni.

Remarca convocarea, in coasta lui Sapunaru de la Porto, jucator de Champions League de care Piturca si-a batut joc, a lui Dananae de la Craiova, un jucator de perspectiva. Sa vedem la ce rezultate va ajunge Razvan cu acesta.

Mirel Radoi este convocat in postura de fundas central, acolo unde joaca el cel mai bine. Acolo unde joaca el cel mai bine? Ce mai joaca in acest moment Radoi? Vom vedea. Probabil ca Lucescu jr. se gandeste la un cuplu de fundasi centrali Radoi-Chivu sau Goian-Chivu, pentru ca si Chivu e selectionat tot pe postul de fundas. Problema este ca Radoi si Goian nu prea au jucat de mult cu Chivu intr-o astfel de formula.

Surprizele de la mijlocul terenului, Mara, mai ales Roman, dar si Dan Alexa, confirma numarul mare de mijlocasi centrali defensivi pe care il avem la dispozitie, dar si criza de jucatori de banda dreapta, despre care am mai vorbit. Razvan a selectionat doi interi de valoare, pe Mara si pe Apostol, care sa penduleze stanga-dreapta, asemeni lui Cristi Tanase.

In atac nu avem surprize, iar la mijloc si in atac apar doi jucatori care era imposibil sa nu fie selectionati: Ghioane si Danciulescu. Previziunea mea este ca Lucescu va incepe meciul cu Lituania cu urmatoarea formula de joc:

portar: Dani Coman; fundasi: Sapunaru – Goian/Radoi – Chivu – Rat; mijlocasi: Mara – Ghioane/Alexa – Lazar – Tanase/Costea; atacanti: Marica/Danciulescu, Niculae.

Citeşte şi
Atunci când minerii au devastat Bucureştiul, tocmai aflasem de puţin timp că putem să ne
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei avizul la urmărirea penală a lui Petre Roman, Gelu
Ceea ce era normal s-a şi petrecut: Parchetul Militar i-a pus sub acuzare pe Ion
Parchetul general solicită avizul pentru urmărirealui Petre Roman, Gelu Voican şi Victor Stănculescu pentru infracţiuni
Pe 26 martie 2012, a şasea ediţie a Premiilor Observator cultural pentru cele mai bune
~Turcan: Basescu e perfect sanatos~intentiile miliardarului lui Mazare~razboi pentru controlul asigurarilor~Roman vinde camioane Pentagonului~
Ion Iliescu l-ar fi certat pe Petre Roman pentru declaratia sa de dupa puciul de
La umbra pelicanilor pusi pe ingrasare, geambasii de oameni vor continua sa danseze pe bani,
Mircea Sandu a făcut cel mai dur rechizitoriu de cînd conduce Federaţia. Nici Hagi, nici
Fostul antrenor al Stelei ar fi fost anunţat deja de şefii fotbalului românesc că e
Share